Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Πάνο Βλάχο: «Μια χαρά χρησιμοποιεί την τηλεόραση όταν τη χρειάζεται»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Βλάχος, πριν από λίγες ώρες, κατά των ΜΜΕ.

Σχετικά με το πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα εναντίον των δημοσιογράφων, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέφερε: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι το «Α και το Ω» του ελληνικού τραγουδιού. Όσων αφορά τώρα το σκέλος των τελευταίων δηλώσεων, εγώ είμαι από τους πρώτους που μίλησαν για το ότι δεν πρέπει να τους υποτιμάει κανένας. Πάντα στην εκπομπή αντιδρώ όταν κάποιος σνομπάρει τους ανθρώπους που είναι στο κρύο ή την ζέστη με ένα μικρόφωνο».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε: «Δεν ένιωσα προσβολή, ένιωσα πάρα πολύ θυμό ακούγοντας τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου, το έχει κάνει επανειλημμένα. Είναι ένας ηθοποιός που συμπαθούσα και μετά από αυτές τις δηλώσεις του, συγγνώμη αλλά μου μειώθηκε πάρα πολύ και η εκτίμηση και ο θαυμασμός».

«Μάθαμε τώρα τα κακά κανάλια και η κακή τηλεόραση, τους κυνηγούν και τους κατατρέχουν φρικιά και δαίμονες ξαφνικά όλους και τον Πάνο Βλάχο. Μια χαρά χρησιμοποιεί και ο Πάνος Βλάχος και όλοι τους την τηλεόραση όταν τη χρειάζονται για να διαφημίσουν μια παράσταση, έναν δίσκο οι τραγουδιστές, ένα σίριαλ οι ηθοποιοί! Δεν γίνεται να μιλάς τόσο άσχημα. Η λέξη «λερώσουν» είναι ανεπίτρεπτη!», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ