Πώς ο πρίγκιπας Χάρι φέρνει τη βασίλισσα Ελισάβετ σε δύσκολη θέση

Σε δύσκολη θέση φέρνει ο πρίγκιπας Χάρι τη γιαγιά του, ζητώντας από τη βασίλισσα Ελισάβετ να δώσει το “παρών” στη βάπτιση της κόρης του Λίλιμπετ, τη στιγμή που δεν παρέστη στη βάπτιση του τρίτου παιδιού των Κέμπριτζ, Ουίλιαμ και Κέιτ, πρίγκιπα Λούις.

Σύμφωνα με πηγές των Ανακτόρων, η Λίλιμπετ Νταϊάνα θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα του μεγαλύτερου αδελφού της Άρτσι και να βαπτιστεί στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, με τη βασίλισσα παρούσα. Πηγή είχε παλαιότερα αναφέρει στην Daily Mail ότι ο Χάρι είχε πει όταν ήταν στη Μεγάλη Βρετανία για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της αείμνηστης μητέρας του, πως αυτός και η Μέγκαν δεν έχουν πρόβλημα να περιμένουν ώσπου το επιτρέψουν οι συνθήκες για να κάνουν τη βάπτιση της Λίλιμπετ. Όμως η βασιλική βιογράφος, Άντζελα Λέβιν, περιέγραψε την προσδοκία του Χάρι ότι η γιαγιά του θα παραστεί στη βάπτιση ως παράλογη, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια δεν πηγαίνει στις βαπτίσεις των μελών της βασιλικής οικογένειας.

“Αυτό τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση επειδή δεν μπορεί να λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη για χρόνια. Δεν πήγε στη βάπτιση του Λούις, του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ. Δεν είναι κακό” είπε στο TalkRadio TV η Λέβιν. Η βασίλισσα δεν είχε πάει ούτε στη βάπτιση του Άρτσι, το 2019 επειδή φέρεται να είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις. Σύμφωνα με τη Λέβιν, η βασίλισσα μερικές φορές δεν είναι παρούσα σε τέτοιες εκδηλώσεις επειδή δεν είναι συνδεδεμένες άμεσα με το Στέμμα. Ο πρίγκιπας Λούις είναι πέμπτος στη διαδοχή στον θρόνο, ενώ ο Άρτσι είναι έβδομος και η Λίλιμπετ όγδοη.

σχολίασε κι εσύ