Ποιος πρώην παίκτης του Survivor πήρε δική του εκπομπή

Τη δική του εκπομπή απέκτησε ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έλαβαν μέρος στο φετινό Survivor.

Ο λόγος για τον Γιάννη Δρυμωνάκο ο οποίος μαζί με τον γνωστό σεφ Γιάννη Αποστολάκη θα παρουσιάζουν μία ταξιδιωτική εκπομπή γευσιγνωσίας που θα δούμε στους δέκτες μας από τη νέα σεζόν. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στο TV Έθνος με ενθουσιασμό για αυτή τη νέα προοπτική στην τηλεόραση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι μια ιδέα που πραγματικά και οι δυο μας θέλαμε να κάνουμε πολύ. Έχει να κάνει με ταξίδια σε ακριτικά νησιά. Μαζί με το team της εκπομπής θα ανακαλύπτουμε την άλλη πλευρά του νησιού, δηλαδή θα ψάχνουμε αθλητικές δραστηριότητες και θα συνομιλούμε με κατοίκους της περιοχής για να μαθαίνουμε την ιστορία κάθε τόπου. Στο τέλος της ημέρας ο Γιάννης Αποστολάκης θα μαγειρεύει μια σπεσιαλιτέ του νησιού βάζοντας φυσικά και τη δική του πινελιά σε κάθε συνταγή.

Θέλουμε να προβάλλουμε τον τόπο μας, να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας μας και είναι κάτι που αρέσει και στους δυο μας. Η εκπομπή είναι ένα οδοιπορικό που θα κινείται γύρω από τη γαστρονομία και τα προϊόντα ενός τόπου, θα προβάλλει μια λίστα δραστηριοτήτων για το κάθε νησί, ενώ στο επίκεντρο θα είναι οι άνθρωποι. Αυτοί που ο καθένας τους κουβαλά και μια ιστορία».

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος

Ο Γιάννης Αποστολάκης

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.