Ποια παλίρροια; Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι Μαχητές άλλαξαν παραλία στο Survivor – BINTEO

Πριν από λίγες ημέρες, οι Μαχητές μεταφέρθηκαν σε άλλη παραλία του Άγιου Δομίνικου, καθώς όπως τους ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης λόγω της παλίρροιας η παραλία τους δεν είναι ασφαλής,

Ωστόσο, είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες πως κάποιοι από τους “μπλε” είχαν βρει τρόπο να παίρνουν φαγητό από ντόπιους.

Σήμερα, στην εκπομπή “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”, ο Νίκος Γεωργιάδης και η Ναταλία Γερμανού ανέφεραν πως αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που η παραγωγή αποφάσισε να μεταφέρει την ομάδα των Μαχητών” σε άλλη παραλία. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, αποκάλυψε πως ήταν τρεις οι Μαχητές που είχαν βρει άκρες και έτρωγαν καλά στο Survivor.

«Οι Μαχητές αυτή την εβδομάδα άλλαξαν παραλία παρά τη θέλησή τους. Ξέρετε γιατί; Είχαν βρει ντόπιους και έπαιρναν φαγητό. Και γι’ αυτό το κλίμα μεταξύ τους ήταν πάρα πολύ άσχημο αυτές τις ημέρες. Δεν συμμετείχαν όλοι σε αυτό το κόλπο. Αυτά πέρυσι τα είχαν κάνει οι Διάσημοι με τον Ντάνο, τώρα τα κάνουν οι Μαχητές. Τους άλλαξαν άρον άρον παραλία», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε: «Συγκεκριμένα τρεις εκ των παικτών των Μαχητών είχαν βρει άκρες και έτρωγαν πολύ καλά, απ’ ότι έμαθα». Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ