Ποια ηθοποιός έγινε σχεδιάστρια

Ποια ηθοποιός έγινε σχεδιάστρια

Τη γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη καθημερινή σειρά του Mega «Η ζωή της άλλης», στην οποία υποδύθηκε τη Βίκυ Γαλανού, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στο καστ των «Βασιλιάδων». Εδώ και τέσσερα χρόνια όμως, η Κατερίνα Σαβράνη παράλληλα με την υποκριτική ασχολείται και με τη δημιουργία μοναδικών αξεσουάρ γάμου, ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να γίνονται δημοφιλή και τα μοναδικά παπούτσια που σχεδιάζει.

Μάλιστα όλα τα σχέδιά της θυμίζουν κάτι από… κινηματογράφο, αφού μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από το βεστιάριο κάποιας χολιγουντιανής ταινίας. Ειδικά τα παπούτσια, τα οποία είναι χειροποίητα, θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει κανείς θεατράλε. Αυτό πάντως που ακούει από τις περισσότερες μέλλουσες νύφες είναι ότι βρήκαν τα γοβάκια των ονείρων τους, αφού, εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για κομψοτεχνήματα, μπορούν να φορεθούν άνετα και μετά τον γάμο.

«Ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια με τη δημιουργία χειροποίητων αξεσουάρ. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα αυτή τη δραστηριότητα μέσα στην κρίση, το 2011, και το έκανα παράλληλα με την υποκριτική» λέει η ηθοποιός στην «Espresso» και συμπληρώνει:

«Η κατασκευή είναι η μεγάλη μου αγάπη. Έτσι η φίλη μου Δήμητρα Αντωνέα, η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας, μου πρότεινε να συστεγαστούμε στου Ψυρρή και φυσικά το έκανα. Ουσιαστικά η Δήμητρα σχεδιάζει νυφικά κι εγώ αξεσουάρ και παπούτσια, αλλά παρά το γεγονός ότι συστεγαζόμαστε είμαστε δύο ανεξάρτητες επιχειρήσεις».

Μιλώντας για τα μοναδικά παπούτσια που δημιουργεί αποκαλύπτει: «Τα πιο πολλά γοβάκια μπορούν να φορεθούν και μετά τον γάμο. Οι περισσότερες κοπέλες που έρχονται ζητούν να τους προτείνω τις δικές μου ιδέες και δημιουργώ μαζί τους το παπούτσι. Επειδή μιλάμε για μοναδικά και χειροποίητα κομμάτια φροντίζω να είμαι και στα λογικά πλαίσια των τιμών, γι’ αυτό και κυμαίνονται στα περίπου 200 ευρώ και πάνω ανάλογα το σχέδιο, το ύφασμα και τη διακόσμηση που έχουν».

«Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ θετική και μπορώ να πω ότι τον τελευταίο καιρό έχει τονωθεί κιόλας η αγορά», συμπληρώνει.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ