Ποια γνωστή τραγουδίστρια θα λάβει το βραβείο της Γυναίκας της Χρονιάς στις ΗΠΑ

Το βραβείο Billboard του ομίλου Hollywood Reporter-Billboard Media Group ως γυναίκα της χρονιάς για το 2016 θα λάβει γνωστή τραγουδίστρια της ποπ σε ειδική τελετή που θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη.

Ο λόγος για την Μαντόνα, που σύμφωνα με την πρόεδρο του αμερικανικού ομίλου, Τζάνις Μέιν, «ανήκει στους λίγους εκείνους καλλιτέχνες των οποίων η επιρροή και η καριέρα υπερβαίνουν την μουσική».

Η επιλογή της Μαντόνα ως Γυναίκα της Χρονιάς 2016 σχετίζεται τόσο με την ακτιβιστική και φιλανθρωπική της δράση, όσο και με την περιοδεία της Rebel.

«Με το δημιουργικό της όραμα, τις συνεχείς καινοτομίες και την αφοσίωσή της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, αποτελεί έμπνευση για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, κι όλα αυτά ενώ έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ που υπάρχει εκεί έξω. Επιπρόσθετα είναι και σπουδαία φεμινίστρια, μια μοναδική στο είδος της καλλιτέχνης που έχει χρησιμοποιήσει την επιρροή της για να αλλάξει τη συζήτηση γύρω από τις γυναίκες, την σεξουαλικότητα και το δικαίωμα στην ισότητα», προσθέτει.

Διαβάστε επίσης:

Στα βήματα της Μαντόνα ο 11χρονος γιος της – ΒΙΝΤΕΟ

Η “γυμνή αλήθεια” από την Μαντόνα: Ψηφίζω την Χίλαρι

Τέλος στη δικαστική διαμάχη Μαντόνα–Ρίτσι για την επιμέλεια του γιου τους

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ