Πήρε έγκριση η ταινία για τον Χέντριξ

Πήρε έγκριση η ταινία για τον Χέντριξ

Πριν από τέσσερα χρόνια το πρότζεκτ μιας κινηματογραφικής βιογραφίας του Τζίμι Χέντριξ είχε εγκαταλειφθεί έπειτα από σεναριακές διαμάχες με τους διαχειριστές της κληρονομιάς του κιθαρίστα.

Η θετή αδελφή και μοναδική υπεύθυνη για τα πνευματικά δικαιώματα του συχωρεμένου, η Τζένι, είχε δηλώσει τότε κάτι του στυλ «η προσπάθεια δεν κατέρρευσε, όταν θα κάνουμε την κινηματογραφική βιογραφία του Τζίμι Χέντριξ θα αναμειχθούμε και θα έχουμε τον έλεγχο από την αρχή».

 

Όπως λοιπόν συνέβη πρόσφατα και με ένα δεύτερο φιλμ για τον μουσικό (το οποίο λέγεται «All is by my side», έχει για πρωταγωνιστή τον ράπερ Andre 3000 και μουσικά δεν επενδύεται ούτε από μία νότα του αντικειμένου του), τελικά μάλλον πέρασε η άποψή της.

Αντί να λέγεται «Crosstown Traffic» και να σκηνοθετείται από τον Πολ Γκρίνγκρας, η ταινία θα έχει τον τίτλο «Jimi» και τις σκηνοθετικές οδηγίες του σεναριογράφου Ολ Πάρκερ. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Αντονι Μακί (κάτω φωτογραφία), γνωστός από το «The Hurt Locker» και το δεύτερο «Captain America».

Ενώ το «All is by my side» επικεντρώνεται στην αρχή της καριέρας του Χέντριξ, αυτό θα καταγράφει τις τελευταίες ημέρες του. Και ενώ το πρώτο θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι, το δεύτερο μάλλον έχει καιρό ακόμη.

Πηγή: Tα Νέα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ