Πηνελόπη Πλάκα: Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης – Δεν έβλεπα κόσμο, ούτε μιλούσα στο τηλέφωνο – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν η Πηνελόπη Πλάκα. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο», λέγοντας ότι περνάει πολύ καλά στα γυρίσματα ενώ δήλωσε πολύ χαρούμενη που συμμετέχει στην καινούργια εποχή της ΕΡΤ.

Επίσης, αναφέρθηκε στον σύντροφό της Θοδωρή καθώς και στην ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του, ενώ αποκάλυψε αν είναι έτοιμη να παντρευτεί και να γίνει σύντομα μητέρα, ενώ περιέγραψε πώς έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

“Δεν είμαι έτοιμη να παντρευτώ και να γίνω μητέρα, έχω κάποια άλλα πράγματα να λύσω” είπε η Πηνελόπη Πλάκα. Για τη σχέση της με τον Θοδωρή η οποία μετρά ήδη τρία χρόνια είπε ότι είναι καλά και ευτυχισμένη, ενώ για τα όρια της κατάθλιψης στα οποία έφτασε η όμορφη ηθοποιός είπε: “Είχα φτάσει τα όρια της κατάθλιψης και με βοήθησε η ψυχοθεραπεία. Δεν καταλάβαινα τι έχω, ήμουν κλεισμένη στο σπίτι επτά μήνες, με τα παντζούρια κλειστά, δεν έβλεπα κόσμο δεν μιλούσα στο τηλέφωνο και μια γειτόνισσα μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε τι θα γίνει και στην κυριολεξία με τράβηξε να βγω έξω. Το κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και μου σύστησε και τον γιατρό της” είπε η Πηνελόπη Πλάκα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ