“Πιες όπως ο James Bond” – Αυτή είναι η συλλεκτική σαμπάνια του 007

Τον Οκτώβριο θα κάνει τελικά πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αμερικής το «No Time To Die» στους κινηματογράφους, η 25η ταινία του James Bond.

Η αποκλειστική σαμπάνια του 007, η «Bollinger Champagne» για να τιμήσει τα 40 χρόνια συνεργασίας, κυκλοφόρησε μια cuvée spéciale σε περιορισμένη έκδοση.

 

james bond

Με την υπογραφή του φωτογράφου Γκρεγκ Γουίλιαμς παρουσιάζεται μέσα σε ένα κομψό κουτί με την φιγούρα του Μποντ δίπλα στο διάσημο αυτοκίνητό του την «Aston Martin DB5».

James Bond

Η σαμπάνια του 007 περιορισμένης έκδοσης, είναι τώρα διαθέσιμη παγκοσμίως, και πωλείται στην τιμή των 79 δολαρίων.

Η εταιρεία παραγωγής Metro-Goldwyn-Mayer, κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ της 25ης ταινίας του James Bond. Η τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Βρετανού κατασκόπου θα ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε το Spectre του 2015.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, ο Bond έχει φύγει από την ενεργό υπηρεσία και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Εμφανίζεται όμως, ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ από τη CIA, ζητώντας βοήθεια. Η αποστολή για τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα οδηγεί τον Τζέιμς Μποντ στα ίχνη ενός μυστηριώδους κακού, οπλισμένου με μία επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

James Bond

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ