ΦΩΤΟ-Σάλος στο Χόλιγουντ με προσωπικές φωτογραφίες

ΦΩΤΟ-Σάλος στο Χόλιγουντ με προσωπικές φωτογραφίες

«Πειρατικές» φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν σε γυμνές στιγμές τους μια σειρά από αστέρια της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος όπως η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρες και η τραγουδίστρια Ριάνα κυκλοφόρησαν την Κυριακή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Είναι τόσο ενοχλητικό και δυσάρεστο να βλέπουμε πώς κάποιοι παίρνουν στα χέρια τους την ιδιωτική ζωή σας» σημείωσε με μια «οργισμένη» ανάρτηση στο μέσω κοινωνικής Tweeter η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς.

Ο εκπρόσωπός της δε, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσουν σε αγωγές για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της ηθοποιού. «Αυτή είναι μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Ήρθαμε σε επαφή με τις αρχές οι οποίες θα ασκήσουν διώξεις σε οποιονδήποτε χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της Τζένιφερ Λόρενς όπως μετέδωσε ο διαδικτυακός τόπος ΤΜΖ, που ειδικεύεται σε θέματα διασημοτήτων.

Ανάμεσα στα θύματα των hackers που έχουν ή εικάζεται ότι έχουν στην κατοχή τους γυμνές φωτογραφίες διάσημων προσώπων της αμερικανικής σκηνής του θεάματος είναι η Άμπερ Χέρντ η Αβρίλ Λαβίν η Γκάμπριελ Γιούνιον και η Χέιντεν Πανετέρ.

Θύματα έχουν πέσει παλαιότερα πολλές διάσημες γυναίκες όπως η Κιμ Καρντάσιαν η Κέιτ Άπτον η Χίλαρι Ντάφ η Τζέιν Μακάρθι και πολλές ακόμη γνωστές γυναίκες της αμερικανικής και διεθνούς σκηνής όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Μashable.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ