ΦΩΤΟ-O τάφος της Whitney

ΦΩΤΟ – O τάφος της Whitney

 

Το τραγούδι “I will always love you” σημάδεψε την καριέρα της Whitney Houston και τώρα τη συνοδεύει και στην τελευταία της κατοικία.

Σχεδόν ενάμισι χρόνο μετά το θάνατό της, η οικογένειά της αποφάσισε να τοποθετήσει πλάκα πάνω από τον τάφο της τραγουδίστριας, που βρίσκεται στο κοιμητήριο Fairview στο Γουέστφιλντ του Νιού Τζέρσεϊ. Η τραγουδίστρια έχει ταφεί, δίπλα στον πατέρα της, σύμφωνα με την τελευταία της επιθυμία. 

Στην πλάκα που έχει το σχήμα καρδιάς, αναγράφεται η ημερομηνία γεννήσεως και θανάτου και η λέξη “The Voice”, που σημαίνει “Η φωνή”.

Ακριβώς, από κάτω, όπως βλέπετε υπάρχει γραμμένη η πρόταση “I will always love you”, τραγούδι που είχε ερμηνεύσει με μεγάλη επιτυχία στην ταινία “The Bodyguard” στην οποία και πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Kevin Costner.

Και να σκεφτεί κανείς, ότι το τραγούδι δεν ήταν δικό της, όπως πολλοί πιστεύουν. Το “I will always love you” είχε τραγουδήσει πρώτη φορά η Dolly Parton το 1974 και είναι ένα τραγούδι που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, σκαρφαλώνοντας συνέχεια στα παγκόσμια charts.

Θυμηθείτε την Whitney Houston να το ερμηνεύει…

 

 

Πηγή βίντεο youtube: χρήστης Whitney Houston VEVO

Πηγή φωτογραφίας: tmz.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ