ΦΩΤΟ-Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά

ΦΩΤΟ-Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά

Οι σχέσεις γυναικών με πολύ μικρότερους άντρες ήταν ανέκαθεν ταμπού των.. απλών θνητών. Στο χώρο της σόουμπιζ όμως, εδώ και χρόνια αποτελούν μόδα, αν και συνήθως η κατάληξη δεν είναι ευτυχής.

Δέκα ζευγάρια όμως κατάφεραν παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν να μακροημερεύσουν και να δημιουργήσουν οικογένεια.

 

Μαράϊα Κάρεϊ-Νικ Κάνον

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια με την κρυστάλλινη φωνή κατά γενική ομολογία είναι άτομο των άκρων, σε ηλικίας 23 ετών παντρεύτηκε τον 44χρονο Τόμι Μοτόλα και αφού έζησε μαζί του μία πενταετία εν συνεχεία πέρασε μία δεκαετία μοναξιάς, πριν γνωρίσει και παντρευτεί τον Αμερικανό κωμικό Νικ Κάνον το 2008. Με τον Νικ, ο οποίος είναι 11 χρόνια μικρότερός της, έχουν αποκτήσει τα διδυμάκια, Μόροκαν και Μονρόε, και δηλώνουν απόλυτα ευτυχισμένοι.

 

Τίνα Τάρνερ-Έργουϊν Μπαχ

Η 74χρονη «γιαγιά» του Rock n Roll, γνώρισε τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο του Έργουϊν Μπαχ, μεγαλοστελέχους δισκογραφικής εταιρείας, ο οποίος είναι κατά 16 χρόνια μικρότερός της. Το ζεύγος είναι μαζί εδώ και 28 χρόνια και παντρεύτηκαν μόλις τον περασμένο Ιούλιο.

 

Μέλανι Γκρίφιν-Αντόνιο Μπαντέρας

Έχουν μόλις τρία χρόνια διαφορά αλλά η Μέλανι δείχνει μεγαλύτερη από η βιολογική της ηλικία καθώς έχει δώσει πολλές μάχες στη ζωή της με το αλκοόλ και τις απαγορευμένες ουσίες. Όταν γνωρίστηκαν το 1995, ήταν και οι δύο παντρεμένοι αλλά φρόντισαν να χωρίσουν σε χρόνο-ρεκόρ για να είναι μαζί.

 

Τζίνα Ντεϊβις-Ρέτζα Ζαραχι

Η 58χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός έχει τέσσερις γάμους στο ενεργητικό της και ο τελευταίος της σύζυγος είναι και ο νεότερος όλων των προηγούμενων. Για την ακρίβεια, είναι κατά 15 χρόνια μικρότερός της. Το ζεύγος είναι μαζί από το 2001 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

 

Τζούλιαν Μουρ-Μπαρτ Φρόιντλιχ

Η πιο σέξι φυσική κοκκινομάλλα του Χόλιγουντ γνώρισε τον σκηνοθέτη σύζυγό της Μπαρτ Φρόιντλιχ, ένα χρόνο μετά το άδοξο τέλος του πρώτου γάμου της. Όταν γνωρίστηκαν εκείνη ήταν 35 ετών και εκείνος μόλις 26.

 

Χιού Τζάκμαν-Ντέμπορα Λι Φέρνις

Ο γοητευτικός Χιού γνώρισε την σύζυγό του Ντέμπορα Λι το 1995. Εκείνη τον ερωτεύτηκε παράφορα παρά το γεγονός ότι ήταν 13 χρόνια μεγαλύτερή του. Της έκανε πρόταση γάμου τρεις μήνες αργότερα. Παντρεύτηκαν το 1996 και έκτοτε έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία συμπληρώνουν την ευτυχία τους.

 

Τζόαν Κόλινς-Πέρσι Γκίμπσον

Η πάντα αγέραστη Τζόαν η οποία διανύει την όγδοη δεκαετία της ζωής της έχει παντρευτεί πέντε φορές, αλλά ο τελευταίος της γάμος με τον κατά 32 χρόνια μικρότερό της Πέρσι, είναι αυτός με τη μεγαλύτερη διάρκεια. Σύμφωνα με την ίδια, το μυστικό της ευτυχισμένης ένωσής τους είναι η πολύ καλή σεξουαλική τους χημεία.

 

Ντένζελ Ουάσιγκτον-Πολέτα Πίρσον

Γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο ξενοδοχείου το 1977 και έκτοτε είναι αχώριστοι. Φυσικά χρειάστηκε να περάσουν έξι χρόνια πριν παντρευτούν επειδή η Πολέτα επέμενε να αρνείται τις προτάσεις γάμου καθώς τη φόβιζε το γεγονός ότι είναι κατά τέσσερα χρόνια μικρότερός της. Μετά από πολλές πιέσεις, είπε τελικά το «ναι».

 

Κέϊτι Κουτίκ-Τζον Μόλνερ

Η 57χρονη δημοσιογράφος ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά, με τον Τζον, που είναι τραπεζίτης και κατά επτά χρόνια μικρότερός της,

 

Ρόμπιν Ράιτ-Μπεν Φόστερ

Η πάντα γοητευτική και σέξι Ρόμπιν έναν χρόνο μετά τη διάλυση του γάμου της με τον Σον Πεν γνώρισε τον κατά 14 χρόνια μικρότερό της, Μπεν Φόστερ στα γυρίσματα της ταινίας «Στα όρια» και έκτοτε είναι μαζί. 

 

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ