ΦΩΤΟ-Έτσι ο Αλιάγας διαφημίζει την Ελλάδα

ΦΩΤΟ-Έτσι ο Αλιάγας διαφημίζει την Ελλάδα

Η αγάπη του Νίκου Αλιάγα για την Ελλάδα είναι γνωστή. Διαφημίζει την χώρα μας  στο εξωτερικό καθημερινά με τον καλύτερο τρόπο, αφού ανεβάζει τις φωτογραφίες του στα social media, στα οποία έχει χιλιάδες followers απ΄ όλα τα μέρη της γης. Αποτυπώνει με τον φακό του τις ιδιαίτερες γωνιές της χώρας μας και τις “ταξιδεύει”. 

Τώρα, όμως, τη διαφημίζει και με έναν άλλο τρόπο. Γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό “Tv magazine”, που είναι το ένθετο της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro, μια εφημερίδα που έχει εκατομμύρια αναγνώστες.

Και δεν φωτογραφίζεται μόνος του, αλλά σκέφτηκε να ποζάρει μαζί με τον Stephan Bern, παρουσιαστή και μεγάλο “τηλεοπτικό” αντίπαλό του, στα στενά της Πάρου.Οι δύο τους, βέβαια, διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις.

Το ελληνικό μπλε αποτυπώνεται στο φακό, με τους δύο φίλους να ποζάρουν με φόντο την θάλασσα. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη διαφήμιση από αυτό…

 

 

Οι όμορφες γωνιές της Ελλάδας, φτάνουν σε εκείνους τους αναγνώστες, που δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ την χώρα μας. Η φωτογράφιση αυτή αποτελεί κίνητρο για ένα μελλοντικό ταξίδι.

 

Ο Νίκος Αλιάγας έκανε και πάλι το θαύμα του.

 

Πηγή φωτογραφιών: Julien Cauvin/Starface pour Tv Magazine

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ