Πέτρος Ξεκούκης: Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ήταν ένα λάθος που θα το πληρώσει η ελληνική κοινωνία

Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» του ΟPEN και τον Ηλία Σκουλά μίλησε ο Πέτρος Ξεκούκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Με θλίβει το νομοσχέδιο αυτό και απορώ γιατί έγινε όλη αυτή η αναταραχή, από τη στιγμή που είχαν τα δικαιώματα, μπορούσαν να κάνουν το σύμφωνο συμβίωσης. Αλίμονο αν μας πέφτει λόγος τι κάνει ο καθένας. Ο καθένας έχει δικαίωμα για τη ζωή του. Εμένα με βρίσκουν τελείως αντίθετο. Πιστεύω ότι το παιδί πρέπει να έχει τη μητέρα και τον πατέρα. Η φύση λέει το θηλυκό και το αρσενικό», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και δεν μας πέφτει λόγος να επέμβουμε στο ό, τι θέλει, αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα λάθος που θα το πληρώσει η ελληνική κοινωνία. Γιατί στον εγωισμό τον δικό μας δεν θα σκεφτεί κανείς αυτά τα παιδιά. Όταν τα παιδιά αυτά ερωτηθούν από τα άλλα παιδιά “ποιος είναι ο μπαμπάς σου και ποια είναι η μαμά σου;”, όταν δουν δύο άντρες ή δύο γυναίκες. Λένε όλοι αυτά τα παιδιά θα είναι ευτυχισμένα. Αυτά τα παιδιά ποιος τα ρώτησε; Ο γάμος έγινε ο γάμος. Τα παιδιά τι δουλειά έχουν; Τα παιδιά δεν τα αγγίζουμε. Το παιδί είναι ιερό», πρόσθεσε ο Πέτρος Ξεκούκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ