Πέθανε σταρ του Bollywood στα 40 του χρόνια

Θρήνος στο Bollywood, καθώς πέθανε στα 40 του ο σταρ της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, Siddharth Shukla. Ο ηθοποιός φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Γιατρός δήλωσε στο BBC ότι η αιτία θανάτου δεν είναι ξεκάθαρη αυτήν τη στιγμή, αλλά τα Μέσα της Ινδίας μετέδωσαν πως ο 40χρονος πέθανε από ανακοπή.

“Τον έφεραν νεκρό στο νοσοκομείο πριν από λίγη ώρα” είπε ανώτερος αξιωματούχος του νοσοκομείου Cooper στον τηλεοπτικό σταθμό PTI.

Bollywood σταρ - ηθοποιός

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hindustan Times που επικαλείται τις σδηλώσεις ενός γιατρού που είναι επικεφαλής στο τμήμα των νεκροψιών, οι αρχικές αναφορές κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή, αλλά η αιτία θανάτου θα επιβεβαιωθεί αφού ολοκληρωθεί η νεκροψία/νεκροτομή.

Ο Shukla είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες του Bollywood και σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Bollywood star - Shukla

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2008, στο “Babul Ka Aangann Chootey Na” προτού πρωταγωνιστήσει σε αρκετές άλλες σειρές.

Έκανε την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση το 2014 στην ταινία του Bollywood, “Humpty Sharma Ki Dulhania”, η οποία αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία και του απέφερε μεγαλύτερη φήμη.

Το 2019 ήταν ο νικητής του δημοφιλούς reality show “Bigg Boss”, δηλαδή “Big Brother”, ενώ κέρδισε και άλλο reality show, το “Khataron ke Khiladi”, που ήταν βασισμένο στο αμερικανικό “Fear Factor”.

Στη συνέχεια παρουσίασε αρκετά σόου, όπως το “India’s Got Talent” ενώ είχε περίπου 3,7 εκατ. ακολούθους στο Instagram.

Η τελευταία του ανάρτηση στα social media ήταν αφιερωμένη στους υγειονομικούς στην Ινδία που δίνουν μάχη με την πανδημία. Δεν ήταν παντρεμένος. Η μητέρα του και οι δύο αδελφές του θρηνούν τον χαμό του.

Bollywood star Shukla

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ