Πέθανε στα 44 του ο παραγωγός της σειράς «Euphoria»

Η αμερικανική δραματική σειρά «Euphoria» αποτελεί μία από τις διασημότερες του είδους της, με τους εκατομμύρια φανς της σειράς να περιμένουν με αγωνία τον τρίτο κύκλο. Το καλοκαίρι η είδηση του θανάτου του Angus Cloud, ο οποίος αγαπήθηκε μέσα από τον χαρακτήρα που υποδύθηκε στη σειρά, σε ηλικία μόλις 25 ετών, σκόρπισε θλίψη.

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ο θάνατος ακόμα ενός μέλους της σειράς. Σύμφωνα με την Daily Mail πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 44 ετών ο χολιγουντιανός παραγωγός Kevin Turen, ο οποίος εργάστηκε σε τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Euphoria» και το «The Idol».

Ο πατέρας του παραγωγού, Edward Turen, επιβεβαίωσε τον θάνατο του γιου του σε δήλωσή του το βράδυ της Κυριακής (12/11), αλλά η αιτία του θανάτου του δεν έχει ακόμα γίνει γνωστή. «Ο Kevin ήταν τόσο απίστευτα ξεχωριστός, αυτός ο κόσμος θα είναι φτωχότερος χωρίς αυτόν», είπε ο Edward Turen σε δήλωσή του στο Deadline.

Ο Turen γεννήθηκε στο Μανχάταν και σπούδασε κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο Columbia πριν ξεκινήσει την καριέρα του. Έκανε το ντεμπούτο του ως παραγωγός στην ταινία «Wassup Rockers» του 2005 από τον σκηνοθέτη Larry Clark.

Συνέχισε με την παραγωγή πολλών ταινιών μεγάλου μήκους, συμπεριλαμβανομένου του «Operation Endgame», το οποίο γράφτηκε από τον δημιουργό του «Euphoria», Sam Levinson. Πρόσφατα έκανε την παραγωγή της ταινίας του Nicolas Cage και του Pedro Pascal, «The Unbearable Weight of Massive Talent» και των σειρών του HBO «Euphoria» και «The Idol».

 

 


Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ