Πέθανε ο ηθοποιός Λούι Άντερσον

Ο ηθοποιός, συγγραφέας και παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών Λούι Άντερσον, ο οποίος είχε τιμηθεί τρεις φορές με βραβείο Έμμι, πέθανε σήμερα σε ηλικία 68 ετών, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, ανακοίνωσε ο ατζέντης του.

Ο σταρ της τηλεοπτικής σειράς «Baskets» άφησε την τελευταία του πνοή στο Λας Βέγκας όπου στις αρχές της εβδομάδας είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο καθώς έπασχε από διάχυτο λέμφωμα από μεγάλα Β-κύτταρα, ανέφερε ο Γκλεν Σουόρτς.

Ο Άντερσον ήταν τρεις φορές υποψήφιος για βραβείο Έμμι δεύτερου ρόλου σε κωμική σειρά και το κέρδισε το 2016 για τον ρόλο του ως «Κριστίν Μπάσκετς» στη σειρά του τηλεοπτικού δικτύου FX. Είχε κερδίσει άλλα δύο βραβεία Έμμι για τη σειρά κινουμένων σχεδίων «Η ζωή με τον Λούι» που προβλήθηκε από το Fox το 1997-98.

Άντερσον

Πριν ασχοληθεί με την κωμωδία, αφού κέρδισε έναν διαγωνισμό το 1981, ο Άντερσον ήταν σύμβουλος για παιδιά που αντιμετώπιζαν προβλήματα. Το 1988 έπαιξε στην ταινία «Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα» στο πλευρό του Έντι Μέρφι ενώ μεταξύ 1999-2002 παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι Family Feud.

Είχε γράψει επίσης πολλά βιβλία, όπως το «Αντίο Τζάμπο, γεια σου σκληρέ κόσμε», ένα εγχειρίδιο αυτοβοήθειας για ανθρώπους με προβλήματα αυτοεκτίμησης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ