Πέθανε ο ηθοποιός Jay Pickett – Βρισκόταν πάνω στο άλογο στα γυρίσματα ταινίας – ΦΩΤΟ

Θλίψη προκάλεσε στο Χόλιγουντ ο θάνατος του Jay Pickett. Ο διάσημος ηθοποιός πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 60 ετών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, ενός γουέστερν με τίτλο “Treasure Valley”, ενώ βρισκόταν στην Πολιτεία Ιντάχο των ΗΠΑ. Ο ηθοποιός και παραγωγός, γνωστός για τους ρόλους του στις σειρές “General Hospital” και “Port Charles” άφησε την τελευταία του πνοή, όπως γράφουν τα ξένα ΜΜΕ, καθισμένος σε ένα άλογο και η πιο πιθανή αιτία θανάτου είναι η καρδιακή προσβολή.

Μάλιστα ο ηθοποιός και παραγωγός Jim Heffel δήλωσε ότι ο συνάδελφος του «πέθανε καθισμένος σε ένα άλογο», σαν ένας πραγματικός cowboy. «Ο Jay Pickett αποφάσισε να πάει στους Ουρανούς», πρόσθεσε. «Έχασα έναν καλό φίλο και ο κόσμος έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο».

Ο επίσης συνάδελφός του, Travis Mills, δημοσίευσε: «Δεν υπάρχει επίσημη εξήγηση για τα αίτια του θανάτου του, αλλά φαίνεται ότι ήταν καρδιακή προσβολή. Όλοι οι παρόντες προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή». Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός, ο οποίος άφησε πίσω του σύζυγο και τρία παιδιά, είχε λάβει μέρος και σε σειρές όπως οι Desperate Housewives, Dexter και NCIS: Los Angeles.

Με πληροφορίες από New York Times, bbc.com, nbcnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ