Πέθανε ο Chi Cheng των Deftones

Πέθανε ο Chi Cheng των Deftones

Ο πρώην μπασίστας των Deftones, Chi Cheng, έφυγε από τη ζωή στα 42. Ο Cheng βρισκόταν από το 2008 σε ημι-κωματώδη κατάσταση μετά από τροχαίο ατύχημα.

Ο Chi Cheng έφυγε απο τη ζωή το πρωί του Σαββάτου. Η οικογένεια του έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση με την παρακάτω ανακοίνωση.

«Είναι το δυσκολότερο πράγμα να σας γράψω. Η αγάπη, η καρδιά και η αφοσίωση σας στον Chi ήταν καταπληκτική. Ξέρω πως πάντα θα τον θυμάστε σαν ένα γίγαντα πάνω στη σκηνή με μία καρδιά για τον καθένα σας. Μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά σήμερα και στις 3 τα ξημερώματα η καρδιά του, ξαφνικά, σταμάτησε. Έδωσε μεγάλη μάχη. Του σταθήκατε καθημερινά με την αγάπη σας. Ήξερε πως ήταν πολύ αγαπητός και ποτέ μόνος» έγραφε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Τον Νοέμβριο του 2008 ο Chi είχε ένα τροχαίο ατύχημα στην Σάντα Κλάρα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, και στο οποίο επέβαινε και η αδερφή του, συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο άτυχος μπασίστας δεν φορούσε τη ζώνη του και από τη σφοδρή σύγκρουση εκτινάχθηκε σε μεγάλη απόσταση από το αυτοκίνητο. Η αδερφή του φορούσε τη ζώνη της και σώθηκε έχοντας υποστεί ελαφρύτερους τραυματισμούς.

Ο Chi ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ