Pete Davidson: “Χτύπησε” τατουάζ το όνομα της Kim Kardashian στο στήθος του

Ο Pete Davidson είναι τρελός από έρωτα για την Kim Kardashian. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει η κίνησή του να “χτυπήσει” τατουάζ στο στήθος το όνομά της με καυτό σίδερο.

Αυτό αποκάλυψε η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας μιλώντας στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

Πανευτυχής είναι η Kim Kardashian στη σχέση της με τον κωμικό και παρουσιαστή του SNL, Pete Davidson. Σε συνέντευξή της στην Ellen De Generes εμφανίστηκε λαμπερή και χαμογελαστή και μίλησε ανοιχτά για τον νέο έρωτά της παρά το γεγονός ότι ο πρώην σύζυγός της Kanye West είναι έξαλλος για την επιλογή της, ενώ ο ηθοποιός έχει δεχθεί παρενόχληση και επιθέσεις από αυτόν στα social media.

Η Kim αποκάλυψε ότι ο Pete Davidson έχει περισσότερα από τρία τατουάζ αφιερωμένα στην ίδια, παρά το γεγονός ότι η σχέση τους μετρά μόλις πέντε μήνες. Βέβαια, ο γνωστός κωμικός έχει κάνει κι άλλες φορές τατουάζ αφιερωμένα στις γυναίκες της ζωής του, όπως η Ariana Grande και η Cazzie David. Ένα από τα τατουάζ που έκανε ο Pete για την Kim αναφέρει “το κορίτσι μου είναι δικηγόρος”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pete davidson (@petedavidson.93)

Η τηλεπερσόνα υπενθύμισε ότι έχει να βγει ραντεβού από την εποχή που δεν υπήρχε καν Instagram, οπότε δεν γνώριζε τι ανάρτηση να κάνει για την ίδια και τον Pete και δεν ήθελε να είναι υπερβολική. Πρόσθεσε ότι είναι πολύ όμορφο να είναι και πάλι ερωτευμένη και σημείωσε ότι προτίμησε να αφήσει να περάσει καιρός μετά το διαζύγιο από τον Kanye προτού επιλέξει να είναι με κάποιον άλλον άνδρα.: “Ενθαρρύνω τους φίλους και τους ανθρώπους που αγαπώ να είναι χαρούμενοι και το ίδιο κάνω κι εγώ. Είμαι στα 40 μου, και βρίσκω την ευτυχία μου. Πήρα τον χρόνο μου και βρήκα τον έρωτα και αισθάνομαι καλά και θέλω αυτό το συναίσθημα να το κρατήσω για πάντα”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ