Περήφανη παραγωγός η Ελένη Μενεγάκη: Μάζεψε κεράσια από τον κήπο της στα Μελίσσια – ΦΩΤΟ

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε με ανάρτηση στα social media, πως "έβγαλε" κεράσια από τον κήπο της στα Μελίσια...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

“Περήφανη παραγωγός” δηλώνει στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια που ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA, αποκάλυψε με ανάρτηση στα social media, πως “έβγαλε” κεράσια από τον κήπο της στα Μελίσια.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ ενεργή στα social media και αρκετές φορές έχει αποκαλύψει με αναρτήσεις της ότι ασχολείται με την κηπουρική. Η παρουσιάστρια έχει πολλές φωτογραφίες στον λογαριασμό της από το μποστάνι της στα Άχλα και από τον κήπο της στα Μελίσσια.

“Κεράσια παραγωγής μου… κατευθείαν από τον κήπο μας στα ΜΕΛΙΣΣΙΑ ! Δηλώνω περήφανη παραγωγός” έγραψε η Ελένη Μενεγάκη, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες με τα κεράσια που μάζεψε από τον κήπο της.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη:

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.