Παθιασμένα φιλιά με μυστηριώδη άνδρα για τη φρεσκοχωρισμένη Αντέλ

Ξαναμπαίνει στην… αρένα του έρωτα η φρεσκοχωρισμένη Αντέλ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, δεν δυσκολεύτηκε να βρει νέο ειδύλλιο και μάλιστα έναν άνδρα που είναι ολόιδιος ο τέως σύζυγός της Σάιμον Κονέκι. Πηγή δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι η Αντέλ είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της όπως κάθε διαζευγμένη γυναίκα, ενώ έχει αδυναμία στους Αμερικανούς αφού μένει στο Λος Άντζελες. Φιλήθηκε με έναν όμορφο άνδρα σε μπαρ της Νέας Υόρκης. Είχε μούσια σαν τον Σάιμον αλλά ήταν πιο σικάτος και κομψός. Γνωρίζονται σιγά σιγά καλύτερα. Η Αντέλ δεν ψάχνει για σοβαρή σχέση αυτήν τη στιγμή”.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τη Βρετανίδα σταρ να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον γενειοφόρο άνδρα αλλά δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του πέρα από το γεγονός ότι είναι Αμερικανός και ότι οι δυο τους βγαίνουν πολλά κρυφά ραντεβού.

Η ίδια πηγή τόνισε στην εφημερίδα ότι η σταρ επικεντρώνεται στην ανατροφή του γιου της Άντζελο, αλλά είναι νέα και θέλει να περνά όμορφα. Οι φίλοι της της κάνουν πλάκα να διαγράψει το προφίλ της στο Tinder”.

Αυτό που δεν γνώριζε κανείς για την Αντέλ είναι ότι το βράδυ που έκανε το τρελό πάρτι στη Νέα Υόρκη με την Τζένιφερ Λόρενς γιόρταζςε τον χωρισμό της από τον Κονέκι.

Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ