Νίκος Καρβέλας: Έγινε πατέρας για τρίτη φορά – Γέννησε η Έλενα Φερεντίνου

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε στα 70 του ο Νίκος Καρβέλας. Η σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Νίκος Καρβέλας και Έλενα Φερεντίνου καθώς ήρθε στη ζωή ο γιος τους. Η 32χρονη τραγουδίστρια γέννησε την Κυριακή 10 Απριλίου σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων και σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Καρβέλας δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της.

 

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο μαιευτήριο βρέθηκε και η Άννα Βίσση για να συγχαρεί το ζευγάρι. Ο Νίκος Καρβέλας έχει ακόμα μία κόρη, την Σοφία Καρβέλα, με την Άννα Βίσση και έναν γιο, τον Ανδρέα, με την Αννίτα Πάνια.

Ποια είναι η 32χρονη Έλενα Φερεντίνου

Η Έλενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια με μια ιδιαίτερη βελούδινη χροιά, που έχει ξεχωρίσει από τις live εμφανίσεις της, τόσο σε μουσικές σκηνές, όσο και σε διοργανώσεις όπως το αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη στα περσινά Πρέσπεια.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Nίκος Καρβέλας με την αγαπημένη του Έλενα Φερεντίνου είχαν εγκατασταθεί στο σπίτι που διαθέτει η Αννίτα Πάνια στη Καλαμάτα. Ο συνθέτης πήγε ένα καλοκαίρι στην Καλαμάτα για διακοπές με τη σύντροφό του και έμειναν στο σπίτι της πρώην συζύγου του το οποίο τους άρεσε τόσο πολύ που αποφάσισαν να μείνουν εκεί. Στο σπίτι της παρουσιάστριας στην Καλαμάτα, έχουν κάνει διακοπές μαζί και η Αννίτα Πάνια με τον σύντροφό της Νίκο Σαμοΐλη αλλά και η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα και την Έλενα Φερεντίνου.

Η οικογένεια έχει ισχυρούς δεσμούς και ακολουθεί το… σουηδικό μοντέλο όπου οι πρώην με τους νυν όχι μόνο δεν έχουν κανένα πρόβλημα αλλά αντιθέτως είναι και φίλοι.

Νίκος Καρβέλας: Το τραγούδι που έγραψε στην Έλενα Φερεντίνου

Πριν από περίπου δύο χρόνια Νίκος Καρβέλας έγραψε στην Έλενα Φερεντίνου ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι με τίτλο «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί».  Πρόκειται για την εξομολόγηση που κάνει μια γυναίκα προς τον σύντροφό της, λέγοντάς του ότι τον απάτησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ