Πασίγνωστη σταρ αποκαλύπτει ότι λιμοκτονούσε για να χάσει τις θηλυκές καμπύλες της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Είναι μία από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες του Χόλιγουντ. Η Λατίνα Τζέσικα Άλμπα σοκάρει με την εξομολόγησή της ότι στα 20 της χρόνια σταμάτησε ακόμη και να τρώει για να αδυνατίσει και να χάσει τις θηλυκές της καμπύλες ώστε οι άνδρες να μην την αντιμετωπίζουν σαν κρέας.

Η 38χρονη σήμερα ηθοποιός μίλησε στο συνέδριο υγείας Goop στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το Hollywood Reporter και αποκάλυψε τα θέματα που αντιμετώπισε με την εικόνα της και το σώμα της. Στην αρχή της καριέρας της, η οικογένειά της την προέτρεπε να κρύβει το σώμα της από τους άνδρες ώστε να μην την… ορέγονται.

“Έπρεπε να ντρέπομαι που έβαζα σε πειρασμό τους άνδρες. Μετά, όταν έγινα ηθοποιός, σταμάτησα να τρώω. Προσπαθούσα να μοιάζω με αγόρι ώστε να μην τραβάω την προσοχή” λέει η σταρ.

Όπως πρόσθεσε, έφθασε στο σημείο να σταματήσει να τρώει ώστε να μην την αντιμετωπίζουν σαν κρέας, αν και στη μεγάλη οθόνη επεδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, όπως έκανε στην ταινία Sin City, το 2005. Αποκάλυψε ακόμη ότι η οικογένειά της της έλεγε να μην φοράει τζιν που τόνιζαν τα οπίσθιά της και το καλλίγραμμο κορμί της ενώ αισθάνεται ότι οι άνδρες την κοίταζαν σαν αντικείμενο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ