Παροξυσμός για το πριγκιπικό μωρό

Παροξυσμός για το πριγκιπικό μωρό

Διαστάσεις υπερβολής αποκτά η γέννηση του μωρού της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, που αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Το ιστορικό γεγονός, όπως το έχουν αποκαλέσει, φαίνεται να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Βρετανίας και του Τύπου.

Οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και οι τεχνικοί  των τηλεοπτικών δικτύων, έχουν ήδη πιάσει θέση, απέναντι από το νοσοκομείο St. Mary στο οποίο θα γεννήσει η Middleton, ενώ οι συντάκτες των ηλεκτρονικών μέσων δίνουν συμβουλές στον William, για το τι δεν θα πρέπει να ξεχάσει, μόλις είναι έτοιμος να συνοδεύσει την σύζυγό του Kate Middleton στο νοσοκομείο. 

Οι συμβουλές που του δίνουν είναι να μην ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο, έτσι ώστε όταν γεννήσει η Δουκισσα να ειδοποιήσει την βασίλισσα καθώς και τους υπόλοιπους γαλαζοαίματους.

Στη συνέχεια, τον συμβουλεύουν να απενεργοποιήσει το e-mail του, να βοηθήσει την Kate να ετοιμαστεί για την μητρότητα, να διαβάσει ένα βιβλίο πατρότητας, να εγκαταστήσει το παιδικό κάθισμα στο αυτοκίνητο του, να τοποθετήσει την κάμερα στην τσάντα της συζύγου του και να αφήσει τον 18 μηνών σκύλο τους Lupo σε συγγενείς, ώστε να τον φροντίζουν.

Η γέννηση του μωρού έχει γίνει εμμονή στον βρετανικό Τύπο, που για πολύ καιρό θα βομβαρδίζει τον κόσμο του διαδικτύου με τα νέα του πριγκιπικού… μωρού!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ