Παραιτήθηκε ο μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έπειτα από 25 χρόνια

Ο Λάρι Ρούντολφ είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος στην επαγγελματική πορεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς τα τελευταία 25 χρόνια. Βοήθησε την πασίγνωστη τραγουδίστρια να εξασφαλίσει το πρώτο δισκογραφικό της συμβόλαιο. Όμως τώρα, μετά την πρόθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να μην τραγουδήσει ξανά, αποφάσισε να παραιτηθεί.

Η κίνηση αυτή έρχεται δύο εβδομάδες αφού η τραγουδίστρια κατέθεσε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ότι «στο παρελθόν εξαναγκάστηκε να εργαστεί χωρίς τη θέλησή της».

«Έχουν περάσει πάνω από δυόμισι χρόνια από τότε που η Μπρίτνεϊ και εγώ επικοινωνήσαμε τελευταία φορά. Με πληροφόρησε ότι ήθελε να κάνει μία παύση από την δουλειά», έγραψε ο Ρούντολφ. «Σήμερα, συνειδητοποίησα ότι η Μπρίτνεϊ έχει εκφράσει την πρόθεσή της να αποσυρθεί. Ως μάνατζέρ της, πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ να παραιτηθώ από την ομάδα της, καθώς δεν χρειάζονται πλέον οι επαγγελματικές υπηρεσίες μου.»

Ο Λάρι Ρούντολφ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί με επιστολή του στον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, και στον προσωρινό διαχειριστή Τζόντι Μοντγκόμερι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ