Παπαρίζου: Η μάχη με την κατάθλιψη – Πώς αντιδρά στα ψευδή δημοσιεύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Έλενα Παπαρίζου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη μετά τον θάνατο του πατέρα της.

“Πρώτα είμαστε άνθρωποι και επειδή γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί έξω, νομίζω ότι όποιος είναι έτοιμος και μπορεί να μιλήσει για τα προβλήματά του, δεν κάνει κακό να απλώσει ένα χέρι και να πει «it’s ok». Είναι νορμάλ αυτό το πράγμα. Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Και ειδικά όταν έχει φύγει από έναν κακό κύκλο, και μπορεί να μιλήσεις για αυτό, είναι ένα ωραίο παράδειγμα για να δείξεις ότι μπορεί να το κερδίσεις. Το κερδίζεις επειδή εσύ πάλεψες” ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου.

Αναφερόμενη στα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για την ίδια, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε πως “δεν ασχολείται με τέτοια πράγματα. Όταν τα διάβαζα ή μου τα μετέφεραν άλλοι γινόμουν χάλια. Έχω αποφασίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι δεν θέλω να διαβάσω και δεν θέλω να ξέρω. Εμένα η δουλειά μου είναι η μουσική, που ενώνει κόσμο και προσφέρει πολύ ωραία πράγματα”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ