Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος της αποχώρησής της από το GNTM – Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στο Happy Day για την νέα της εκπομπή στον Alpha, για το GNTM, τον αντικαταστάτη της αλλά και για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Snik.

Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε τον λόγο της αποχώρησης από την κριτική επιτροπή του GNTM και ανέφερε πως θα παρακολουθήσει τον τρίτο κύκλο, στον οποίο θα συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια. “Διάδοχος της Ελένης Μενεγάκη δεν είμαι. Οι ζώνες ανήκουν στους ανθρώπους που παρακολουθούν. Αναλαμβάνω ένα νέο project. Κανείς δεν παίρνει τη θέση κανενός. Η κ. Μενεγάκη είναι η Ελένη. Έχω μεγαλώσει μαζί της, μοιραστεί τηλεοπτικές στιγμές μαζί της, είχε φανταστική πορεία, κανείς δεν παίρνει τη θέση της” τόνισε.

“Είχα πολλές προτάσεις από κανάλια, με διαφορετικά πράγματα. Μου άρεσαν πολύ όλα, αλλά ακολούθησα το συναίσθημά μου. Είμαι στον Alpha γιατί διάλεξα με την καρδιά μου. Έφυγα από το GNTM για να είμαι Θεού θέλοντος στον Alpha. Που δεν υπάρχει παρασκήνιο στη ζωή μας; Θεωρώ προσωπικά πως έκλεισε ο κύκλος του GNTM για μένα. Το αγαπάω πάρα πολύ το GNTM. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει και θα γίνει ο τρίτος κύκλος και με αγόρια. Βοηθάει πάρα πολύ τη νέα γενιά. Αγαπώ πολύ όλα τα παιδιά. Κρατάω τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε. Πιστεύω θα το βλέπω. Θα μάθω καινούργια πρόσωπα και θα δω καινούργια πράγματα” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ