Παπά-Γρηγόρης: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη και πιο αστεία σκηνή στις Άγριες Μέλισσες

Για τον παπά Γρηγόρη, για την πιο δύσκολη αλλά και την πιο αστεία σκηνή που γύρισε στις “Άγριες Μέλισσες”, καθώς και για την επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, μίλησε, μεταξύ άλλων, στο περιοδικό “Τηλέραμα” ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον παπά Γρηγόρη αποκάλυψε στη συνέντευξή του τι του αρέσει στον ήρωά του: “Μου αρέσει που προσπαθεί να δικαιολογήσει όλους τους συγχωριανούς του, όσο άγρια κι αν φέρονται κάποιοι από αυτούς. Θέλει να βρει κάποιο ελαφρυντικό και να δώσει κάποιο δίκιο στον κάθε ήρωα”.

Δεν είναι όμως ο κλασικός παπάς

Υπάρχουν όμως τέτοιοι, και αρκετοί, απλά τα αγκάθια κάνουν πιο πολύ θόρυβο και πιο πολλή ζημιά από ό,τι ένα όμορφο φυτό.Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γυρίσατε και ποια η πιο αστεία;

Μια αστεία σκηνή, που ήταν βέβαια και από τις δύσκολες, ήταν η κηδεία του Κυπραίου. Σε αυτές τις σκηνές είναι πάντα βαρύ το κλίμα και προσπαθούμε να το ελαφρύνουμε λίγο, γιατί δεν είναι ευχάριστο να είσαι στα νεκροταφεία, να ανοίγεις φέρετρα, να κλαις. Εκεί γελάσαμε πάρα πολύ με τον Κυπραίο, που βέβαια δεν ήταν στο φέρετρο. Οι σκηνές του νεκροταφείου γυρίζονται σε ένα κτήμα στον Μαραθώνα. Το σκηνικό είναι από φελιζόλ. Στο τέλος του γυρίσματος παίρνει ο καθένας από έναν τάφο και φεύγει.

Πού πιστεύετε ότι οφείλεται η επιτυχία που σημειώνουν οι “Άγριες μέλισσες”;

Σε πολλά πράγματα! Κατ’ αρχάς στο σενάριο και στην κινηματογραφική σκηνοθεσία. Έπειτα, είναι και το κάστινγκ. Πέραν του ότι βρήκαν ηθοποιούς που ταίριαζαν στους ρόλους, ταίριαξαν και πολύ καλά τις χημείες μεταξύ τους. Επίσης, βλέποντας άλλα σίριαλ, διαπίστωσα ότι υπάρχουν κάποιες φωνές νέων συναδέλφων που δεν είναι καλά δουλεμένες και είναι ενοχλητικές! Σε ενοχλεί κάτι στη σειρά και δεν ξέρεις τι είναι αυτό. Στις Άγριες Μέλισσες οι φωνές των ηθοποιών δεν είναι ενοχλητικές.

Στις “Άγριες Μέλισσες” ξεχωρίζουν επίσης και όλοι οι δεύτεροι ρόλοι, που είναι πάλι σαν πρώτοι

Και ο δεύτερος και ο τρίτος και ο τελευταίος ρόλος που θα περάσει να πει ένα “γεια”, την ώρα που μπαίνει μέσα είναι σαν να είναι αυτός ο πρωταγωνιστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ