Πάολα: Ακυρώνονται προγραμματισμένες εμφανίσεις της – Η επίσημη ανακοίνωση

Με μια επίσημη ανακοίνωση στους λογαριασμούς των social media της Πάολα έγινε γνωστό, πως ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της.

Πάολα: Ερμήνευσε το «οι 7 νάνοι στο S/S Cyrenia» και προκάλεσε αντιδράσεις – «Δεν είναι όλα για όλους»

Για λόγους υγείας η Πάολα δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στην ΔΕΘ και σε άλλες σταθμούς, που θα τραγουδούσε μέσα στον Σεπτέμβρη.

Συγκεκριμένα, όπως αναγράφεται στην επίσημη ανακοίνωση, η Πάολα είχε υποβληθεί σε ένα χειρουργείο στο πόδι της. Η αποκατάσταση της επέμβασης κρίθηκε αναγκαία και έτσι η τραγουδίστρια ανανεώνει το ραντεβού με το κοινό της, στην Αθήνα στις 11 Οκτωβρίου.

Θεσσαλονίκη: «Κανείς δεν μπορεί να κλείσει τα μαγαζιά…» – Νέα απάντηση από Πάολα για το λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν – ΒΙΝΤΕΟ

Η επίσημη ανακοίνωση

«Η προγραμματισμένη εμφάνιση στην ΔΕΘ καθώς και όλες οι υπόλοιπες ακυρώνονται λόγω αποκατάστασης της επέμβασης που πραγματοποιήθηκε αρχές Ιουλίου στο πόδι! Ραντεβού στις 11/10 στο Theama Athens, ανανεωμένοι για έναν μαγικό χειμώνα», αναγράφεται στην επίσημη σελίδα της τραγουδίστριας στο Instagram.

Πάολα - Ακύρωση εμφανίσεων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK