Παντρεύονται τον Σεπτέμβριο Κλούνεϊ και Αμάλ

Παντρεύονται τον Σεπτέμβριο Κλούνεϊ και Αμάλ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν θα παντρευτούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, δηλαδή σε λιγότερο από πέντε μήνες μετά τον αρραβώνα τους και έναν χρόνο από τη γνωριμία τους. «Αν όλα εξελιχθούν όπως τα σχεδιάζουν, θα γίνουν επισήμως ζευγάρι το αργότερο σε πέντε μήνες» ανέφερε στη βρετανική «Ντέιλι Μέιλ» οικογενειακός φίλος τους.

«Ο Τζορτζ θέλει να νυμφευθεί την Αμάλ στην επέτειο της γνωριμίας τους, οπότε ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβρη» έλεγαν πηγές από το περιβάλλον του Κλούνεϊ, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι για να μπορέσει να «βγάλει έξω» την Αλαμουντίν ο Κλούνεϊ χρειάστηκε να πάρει την άδεια των γονιών της.

Και τούτο διότι η παράδοση παίζει μεγάλο ρόλο στις οικογένειες του Λιβάνου και ο «νέος» όφειλε να γνωρίσει πρώτα τους γονείς της «κοπέλας» και να πάρει την έγκρισή τους, ακόμη και για τις πρώτες εξόδους. Μια άλλη πηγή ανέφερε ότι «ο πατέρας της Αμάλ εντυπωσιάστηκε κυρίως με την ανθρωπιστική δράση και τον πολιτικό ακτιβισμό του Τζορτζ παρά από το γεγονός ότι είναι διάσημος και πλούσιος». Στο μεταξύ ο Κλούνεϊ επιθυμεί γάμο με λίγους και εκλεκτούς, αλλά η Αμάλ έχει μεγάλο σόι.

Και επιπλέον «κλειστός γάμος» για την παράδοση των Λιβανέζων σημαίνει μίνιμουμ 200 καλεσμένους.

Πηγή: Τα Νέα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ