Παντρεύτηκε στην Ελλάδα η πρώην Μις Μεγάλη Βρετανία: Ο εντυπωσιακός τριήμερος γάμος

Τον αγαπημένο της Έλιοτ Λαβ, παντρεύτηκε η πρώην Μις Μεγάλη Βρετανία Ζάρα Χόλλαντ σε έναν ειδυλλιακό, όπως αναφέρει η Daily Mail, τριήμερο ελληνικό γάμο την περασμένη εβδομάδα μετά από επτά χρόνια που είναι μαζί και το ζευγάρι λέει ότι ήταν χωρίς αμφιβολία η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε στο Ντουμπάι τον περασμένο Ιανουάριο, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης στο Island Art & Taste στην Αθήνα μπροστά σε 140 καλεσμένους.

Η νύφη ήταν εντυπωσιακή μέσα στο νυφικό της, το οποίο είχε διακριτικά λευκά λουλούδια κεντημένα, ενώ και τα μανίκια ήταν διακοσμημένα με λουλούδια, τα οποία ήταν ίδια με αυτά στο πέπλο της.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε διακοπές, λίγο αφ’ ότου η Ζάρα είχε γίνει γνωστή, εξαιτίας της παρουσίας της στη δεύτερη σεζόν του Love Island. Η Ζάρα έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στην Daily Mail. «Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μας… ήταν τέλεια. Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια» ανέφερε αρχικά. Ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε πως οι εορτασμοί κράτησαν τρεις ημέρες. Την πρώτη ημέρα παρέθεσαν ένα δείπνο σε μία ελληνική ταβέρνα, προκειμένου να καλωσορίσουν τους καλεσμένους τους και σύμφωνα με την ίδια ήταν «μια σωστή παραδοσιακή ελληνική βραδιά». Την δεύτερη ημέρα το ζευγάρι παντρεύτηκε και την τρίτη μέρα διοργάνωσαν ένα πάρτι στην πισίνα, που είχε ως θέμα το λευκό. Η νύφη δήλωσε επίσης πως παρ’ ότι άργησε 15 λεπτά, αυτό δεν επισκίασε την μεγαλειώδη της εμφάνιση, καθώς ο πατέρας της, την συνόδεψε υπό την μελωδία άρπας και βιολιού.

«Ήταν τόσο ξεχωριστή στιγμή που ο πατέρας μου με συνόδευσε. Ήθελα να το κρατήσω όσο το δυνατόν πιο παραδοσιακό, ακόμα και το προηγούμενο βράδυ το περάσαμε χωριστά με τον Έλιοτ. Περπάτησα προς τον Έλιοτ υπό τη συνοδεία άρπας και βιολιού. Παντρευτήκαμε στις 6:30 το απόγευμα. Άργησα λιγάκι… Ακούγεται τόσο χαζό, αλλά δεν μπορούσα να βρω ψαλίδι για να κόψω τις τιράντες του νυφικού μου» θα πει.

Στην ιδιαίτερη αυτή μέρα στο πλευρό τους ήταν οι στενότεροί τους φίλοι και οι οικογένειές τους, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της νύφης, Σέριλ Χάκενεϊ. Μάλιστα η πρώην Μις Μεγάλη Βρετανία, δήλωσε πως είχαν δύο κουμπάρους και πέντε παράνυμφους.

 

Ως φόρο τιμής στο νέο κοινό τους επίθετο, ο πρώτος χορός του ζευγαριού ήταν το κλασικό κομμάτι του Nat King Cole “L-O-V-E” και οι καλεσμένοι ήπιαν κοκτέιλ που είχαν δημιουργήσει ειδικά γι’ αυτούς η νύφη και ο γαμπρός. Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους διασκέδασαν μέχρι τις 5 το πρωί, με τους The Function Band, τους οποίους έφερε το ζευγάρι αεροπορικός.

Τέλος η νύφη είχε φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να είναι έτσι όπως τα έχουν ονειρευτεί. «Είχαμε βεντάλιες στις θέσεις όλων. Είχαμε μίνι ντέφια για όλους, τα οποία βάψαμε με σπρέι με το Mr. και Mrs. Love. Όλες οι γυναίκες πήραν τσάντες μακιγιάζ με το ελληνικό μάτι, λαστιχάκια για τα μαλλιά σε περίπτωση που φυσούσε και σαγιονάρες, αλλά και μια πασμίνα σε περίπτωση που έκανε πολύ κρύο» θα εξηγήσει η Ζάρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ