Παντρεύτηκε ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη – Η συγκινητική στιγμή που το ζευγάρι χόρεψε το “Μένω Εδώ” – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στους καλεσμένους η στιγμή που ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η ηθοποιός Πωλίνα Φιλίππου, χόρεψαν το “Μένω Εδώ” στη δεξίωση του γάμου τους, που έγινε χθες σε κτήμα στην Πάρνηθα.

Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και στη συνέχεια βάφτισαν την κόρη τους. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, καθώς η έλλειψη του Παντελή σε μία τόσο σημαντική στιγμή της οικογένειας ήταν πολύ έντονη.

Οι νεόνυμφοι, όμως, φρόντισαν να κάνουν αισθητή την… παρουσία του με κάθε τρόπο, ειδικά στον πρώτο χορό τους κατά την άφιξή τους στον χώρο της δεξίωσης.

Λίγο πριν, η κόρη τους που απέκτησαν πριν από μερικούς μήνες βαφτίστηκε παίρνοντας το όνομα της μητέρας του γαμπρού, Αθηνά.

Ακολούθησε ένα τρικούβερτο γλέντι με τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη να χορεύονται τόσο από τους νεόνυμφους όσο και από τους καλεσμένους καθ’ όλη τη διάρκεια της δεξίωσης όπου επικρατούσε το λευκό χρώμα αλλά και το ροζ λόγω της βάφτισης.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο σέξι αλλά συγχρόνως και πριγκιπικό νυφικό της που της πήγαινε πολύ. Μία από τις πολύ όμορφες στιγμές της δεξίωσης ήταν και όταν οι νεόνυμφοι άρχισαν να χορεύουν παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πέρυσι με πολιτικό γάμο, λίγο πριν την άφιξη της κόρης του και είχε σχεδιάσει από τότε τον θρησκευτικό του γάμο.

Πηγή: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ