Παντελής Παντελίδης: Συγκινεί ο αδελφός του – «Δεν ισχύει ότι ο χρόνος είναι γιατρός»

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μιλώντας για την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι και την σύγκριση με τον αδελφό του Παντελή Παντελίδη.

Παντελής Παντελίδης: Σήμερα θα είχε γενέθλια – Η ανάρτηση της μητέρας του

«Με ενέπνευσε και ο Παντελής και ο πατέρας μου, ώστε να γίνω τραγουδιστής. Θα κάνω αυτό που αγαπάω, θα δουλέψω για να γίνομαι καλύτερος, αν δεν έκανα κάτι καλά δεν θα με συνέκριναν με τον Παντελή. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα τι θα πει ο κόσμος. Εγώ κάνω αυτό που αγαπάω χωρίς ταβάνι», υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Για εμάς ο Παντελής δεν έχει “φύγει” ποτέ, είναι καθημερινά στο σπίτι μας, τον ακούμε όλη μέρα στα ραδιόφωνα, συζητάμε κάθε μέρα για αυτόν. Δεν ισχύει ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός, δηλαδή πραγματικά για εμάς είναι σαν χθες», αποκάλυψε σχετικά με τον θάνατο του αδελφού του, Παντελή Παντελίδη.

Για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του αδελφού του, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης επεσήμανε πως, «υπάρχει ακυκλοφόρητο υλικό και κάνουμε προσπάθειες να βγάλουμε τραγούδια και με τη φωνή του Παντελή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ