Πάνος Μιχαλόπουλος: Η δήλωση για το #MeToo και ο λόγος που δεν ανοίγει την τηλεόραση

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος εδώ και 14 χρόνια ασχολείται εξ ολοκλήρου με την αγροτική ζωή. Το 2008 αποφάσισε να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο “υποκριτική τέχνη και δημοσιότητα” και έκτοτε ζει μόνιμα στην Καλαμάτα, όπου καλλιεργεί τη γη των προγόνων του.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Espresso”, ο Πάνος Μιχαλόπουλος εξομολογείται ότι δεν αναπολεί τίποτα από το παρελθόν. “Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις” ανέφερε. “Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ”.

Ο ίδιος εξηγεί πως από τότε που πήρε την απόφαση δεν εμφανίστηκε ξανά πουθενά. “Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου. Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μία δουλειά. Ως δουλειά είπα ‘τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο κι έτσι έφυγα’. Ακούω πολλές φορές να λένε ‘είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει’. Όχι, για εμένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μου προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή απ’ όλο αυτό”.

Σε ερώτηση για το κίνημα #MeToo και τις δίκες των συναδέλφων του, ο Πάνος Μιχαλόπουλος απαντά κοφτά: “Δεν παρακολουθώ τις υποθέσεις αυτές, ούτε ασχολούμαι με όλα όσα γίνονται, ούτε με το #Metoo ούτε με τους συναδέλφους μου. Αυτά ανήκουν σε άλλους όχι σε εμένα”.

Ο ηθοποιός εξηγεί πως η τηλεόραση στο σπίτι είναι όλη μέρα κλειστή και ανοίγει μόνο το βράδυ για να μάθει τις αθλητικές ειδήσεις.

“Δεν ασχολούμαι καθόλου με όσα συμβαίνουν εκεί έξω. Ζω σε έναν άλλο κόσμο πολύ πιο ήρεμο. Δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται γύρω μου. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος με τα λίγα και τα απλά της ζωής” τονίζει.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.