Όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος μίλησε στο “Ενώπιος Ενωπίω” για τον Νίκο Βέρτη – Γιατί του θύμιζε τον εαυτό του

Σε μια σπάνια συνέντευξή του, τον Ιανουάριο του 2020, ο Τόλης Βοσκόπουλος, είχε μιλήσει στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” του Νίκου Χατζηνικολάου για τον Νίκο Βέρτη.

“Για τον Νίκο Βέρτη έχω να πω μόνο καλά πράγματα. Γιατί; Γιατί δεν έχει τίποτα να τον κατηγορήσω. Είναι ένα σπουδαίο παιδί, ένας θαυμάσιος καλλιτέχνης και το πιο σπουδαίο είναι ότι είναι άνθρωπος και σπουδαίος φίλος” είχε πει ο τραγουδιστής.

“Τον Νίκο Βέρτη τον λέω ο κύριος Ευτυχώς. Εννοώ ότι τον τελευταίο καιρό το τραγούδι δεν πάει καλά, ο κόσμος τραγουδάει τα ξένα τραγούδια. Ευτυχώς κάποιοι συνεχίζουν το ελληνικό τραγούδι για να μην χαθεί. Και ο Νίκος είναι ένας από αυτούς… Έχει αυτό το άστρο στο κεφάλι του και θα το πω με συγχωρείτε, ο Νίκος μου θυμίζει εμένα” είχε αναφέρει ο Τόλης Βοσκόπουλος.

“Είναι τελειομανής, είναι άνθρωπος που ασχολείται πολύ με τη δουλειά του, την αγαπάει πολύ, μέχρι τις καρέκλες ή τα τασάκια, τότε που καπνίζαμε, ασχολείται. Αυτά τα έκανα και εγώ, γιατί υπολογίζαμε πολύ τον κόσμο που θα έρθει να μας δει” είχε συμπληρώσει.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ