Όταν ο Κώστας Καζάκος αναφερόταν στην απόφασή του να κάνει νέα οικογένεια μετά την Τζένη Καρέζη

Καλεσμένος στην εκπομπή ART WEEK της ΕΡΤ είχε βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου, 30 Απριλίου 2022, ο αξέχαστος Κώστας Καζάκος. Ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε αναφερθεί στην απόφασή του να κάνει καινούργια οικογένεια, ύστερα από τον θάνατο της Τζένης Καρέζη, ενώ είχε τονίσει πως τότε “έφαγε ξύλο”.

Μιλώντας για το δίδυμο «Καρέζη-Καζάκος» το οποίο λάτρευε ο κόσμος, ο Κώστας Καζάκος είχε αναφέρει πως «υπήρχε μία καθαρή επαφή με τον κόσμο, ειλικρινής, ανιδιοτελής, ούτε να κερδοσκοπήσουμε, ούτε να πλουτίσαμε, καλά περάσαμε την ζωή μας αλλά ό,τι βγάλαμε την εποχή των παχιών αγελάδων πάλι τα έφαγε το θέατρο. Το θέατρο δεν μπορεί να σε κάνει πλούσιο, βοήθησε κάποιους ηθοποιούς ο κινηματογράφος».

Και είχε συνεχίσει ο Κώστας Καζάκος:«Όταν αρρώστησε η Τζένη και πέθανε με ρωτούσαν αν λυπάμαι. Τι να λυπηθώ; Πέρασε μία ζωή, μακάρι να την ζούσανε όλες οι Ελληνίδες. Τιμήθηκε, αγαπήθηκε, πέρασε καλά, δοξάστηκε. Τι άλλο να κάνεις; Αυτό που προκαλεί λύπη είναι ότι θα μπορούσε να έχει 10-15 χρόνια ακόμα σαν ηθοποιός» είχε δηλώσει.

Κώστας Καζάκος: Έφαγα ξύλο όταν αποφάσισα να κάνω νέα οικογένεια μετά την Τζένη Καρέζη

«Η ζωή συνεχίζεται. Μία είναι. Ανεπανάληπτη. Οι μέρες δεν ξαναέρχονται. Πρέπει να τις ζήσεις. Όταν αποφάσισα να κάνω νέα οικογένεια μετά την Τζένη, έφαγα ξύλο. Διότι δεν ήταν εύκολο να κατανοηθεί αλλά μπορούσα να κάτσω να εξηγώ; Και θεωρήθηκε ότι πρόδωσα την σχέση μου με την Τζένη. Αλλά δεν μπορείς να την προδώσεις αφού την κουβαλάς» είχε εξομολογηθεί ο Κώστας Καζάκος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ