Όταν η Λέχου μαχαίρωσε τον οπερατέρ

Η Κατερίνα Λέχου που ενσαρκώνει, στην τηλεοπτική σειρά το «Νησί», την Ελένη Πετράκη,τη σύζυγο του Γιώργη, ο οποίος έχει το βαρύ καθήκον να μεταφέρει τους χανσενικούς στη Σπιναλόγκα, σε μία σκηνή τραυμάτισε κατά λάθος έναν από τους τεχνικούς.

«Η ηρωίδα που υποδύομαι βλέπει στο σπίτι της να έχει μπει ένας κατάδικος και να έχει καρφώσει ένα μαχαίρι πάνω στο τραπέζι και να πίνει κρασί. Το πετάει και του λέει να φύγει από το σπίτι της. Το μαχαίρι όμως δεν ήταν ψεύτικο, ήταν αληθινό, γιατί έπρεπε να καρφωθεί στο τραπέζι».

«Έτσι, λοιπόν, όπως το πετάω πίσω, πέφτει στο πόδι του κάμεραμαν, του σκίζει το τζιν και έκανε έξι ράμματα. Ο άνθρωπος μου είπε ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα με ξεχάσει ποτέ. Θα με θυμάται θέλοντας και μη» είπε η ηθοποιός, η οποία, συνεχίζοντας τόνισε ότι ταράχτηκε πάρα πολύ με το ατύχημα.

«Έπαθα μεγάλη ταραχή για το κακό που έκανα στον άνθρωπο. Λίγο παρακάτω από τα γυρίσματα σταμάτησα σε έναν τοίχο. Ήταν ένας γέρος και μία γριά από την Κρήτη, να είναι καλά οι άνθρωποι και μου λένε με ψυχραιμία “Κοπελιά, μη βρίζεις, μη φωνάζεις. Σώπασε. Κάτσε να πιεις μία ρακί”. Κάθισα και ήπια 15 ρακές για να συνέλθω από το κακό που έκανα άθελά μου» περιέγραψε η ηθοποιός.

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

Η εμφάνιση της Κατερίνας Λέχου που άναψε “φωτιές” – ΦΩΤΟ

Λέχου: Δεν έχω ανορεξία… νευρική όμως είμαι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ