Όταν η Τζόντι Φόστερ δήλωνε ότι πραγματικά φοβόταν τον Άντονι Χόπκινς

Θυμάμαι ότι όταν είχα πρωτοδεί αυτή την ενδιαφέρουσα αποκάλυψη της Τζόντι Φόστερ, σκέφθηκα πόσο καλός πρέπει να είναι ο Άντονι Χόπκινς σαν ηθοποιός, όταν μια σπουδαία επαγγελματίας σταρ ηθοποιός τον φοβόταν στην πραγματικότητα!

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ήταν 20 Μαΐου του 2016, όταν στην εκπομπή “The Graham Norton Show” ήταν καλεσμένοι ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο Ράσελ Κρόου, ο Γκρεγκ Ντέιβις, ο Ουαλός τραγουδιστής Bright Light Bright Light, ο Έλτον Τζον, ο Τομ Ντέιλι και η Τζόντι Φόστερ.
Τζόντι Φόστερ Άντονι Χόπκινς
Τζόντι Φόστερ Άντονι Χόπκινς
Σε εκείνο το επεισόδιο του γνωστού talk show και μετά από ερώτηση του Γκράχαμ Νόρτον, η Τζόντι Φόστερ ποτέ δεν μίλησε στον Άντονι Χόπκινς εκτός του διαλόγου του σεναρίου της ταινίας, την περίοδο των γυρισμάτων και για αρκετά χρόνια μετά!
“Ήταν τρομακτικός”, συμπληρώνει η Τζόντι Φόστερ για τον υπέροχο Άντονι Χόπκινς. “Αμέσως μετά την ανάγνωση του σεναρίου, δεν θέλησα να του ξαναμιλήσω. Σε όλα τα γυρίσματα της ταινίας, εκείνος ήταν πίσω από τζάμι, τον κλειδώνανε στο κελί του, ήταν πάντα από την άλλη πλευρά, εγώ ήμουν από την άλλη πλευρά και έτσι φθάσαμε στο τέλος της ταινίας και δεν είχαμε ποτέ μία συζήτηση.
Τζόντι Φόστερ Άντονι Χόπκινς
Πάντα τον απέφευγα, ακόμη και στα παρασκήνια. Την τελευταία μέρα των γυρισμάτων έτρωγα ένα σάντουιτς και ήρθε και μου μίλησε. Δεν ξέρω, ίσως να είχα δακρύσει και του είπα ότι τον φοβόμουν… και εκείνος μου απάντησε ότι φοβόταν εμένα!
Τζόντι Φόστερ Άντονι Χόπκινς
Στο γύρισμα ήταν βιδωμένος πίσω από τα τζάμια, δεν μπορούσα να τον φθάσω. Μερικές φορές καρφωνόταν με το βλέμμα του πάνω μου. Βέβαια πολλές σκηνές δικές του ήταν υποτίθεται προς εμένα, αλλά τις έκανε προς την κάμερα, σύμφωνα με την κλασική χιτσκοκική τεχνική, ενώ εγώ ήμουν κάπου πίσω όπου δεν μπορούσε να με δει”.

Τζόντι Φόστερ Άντονι Χόπκινς

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ