Όσκαρ 2022: Χαμός με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ – Το αστείο για την σύζυγό του και τα δάκρυα

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των Όσκαρ.

Ο Γουίλ Σμιθ έλαβε Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο φιλμ «Η μέθοδος Γουίλιαμς», όπου ενσαρκώνει τον πατέρα-προπονητή των δύο πρωταθλητριών του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς. Ωστόσο, το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ επισκίασε τη διάκρισή του ενώ ακολούθησε συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια.

Η στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζει τον Κρις Ροκ – Δείτε το βίντεο

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν όταν ο Κρις Ροκ που παρουσίαζε εκείνη τη στιγμή μια κατηγορία των Όσκαρ έκανε ένα αστείο για την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, σύζυγο του Γουίλ Σμιθ. Συγκεκριμένα είπε «Τζάντα σ’αγαπώ, το “G.I. Jane 2” σε περιμένει», αναφερόμενος στην ταινία για την οποία η Ντέμι Μουρ είχε ξυρίσει το κεφάλι της το 1997.

Αυτή η ατάκα ωστόσο εξόργισε τον δημοφιλή ηθοποιό, καθώς η σύζυγός του έχει αλωπεκίαση.

Ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή κι έκανε τους πάντες να “παγώσουν” ρίχνοντας χαστούκι στον Κρις Ροκ. Επιστρέφοντας στη θέση του ακούγεται να λέει «μην ξαναπιάσεις την γυναίκα μου στο στόμα σου».

Σημειώνεται ότι ο Κρις Ροκ παρέμεινε ψύχραιμος και συνέχισε την απονομή.

Λίγο αργότερα ο Γουίλ Σμιθ με δάκρυα στα μάτια ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την πράξη του. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία του αμερικανικού κινηματογράφου», δήλωσε ο ηθοποιός. «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί, παραλαμβάνοντας το αγαλματίδιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ