Ορέστης Τζιόβας: «Η εμφάνιση είναι ένα εισιτήριο σε αυτή την κοινωνία – Δεν θα έλεγα ότι έχει μόνο θετικά»

Μία συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου έδωσε ο Ορέστης Τζιόβας, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη (26/2). Ο ταλαντούχος ηθοποιός τοποθετήθηκε για το θέμα της αναγνωρισιμότητας, καθώς και για το πόσο τον έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία, στο να αντιμετωπίζει οτιδήποτε του συμβαίνει με καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο ζήτημα της εμφάνισης, και στο γεγονός πως δεν έχει μόνο θετικά.

Μιλώντας για το θέμα της αναγνωρισιμότητας,  ο Ορέστης Τζιόβας εξήγησε ότι: «Η δυσκολία γενικώς είναι όταν ξαφνικά, ας πούμε, σε παρατηρούν στο δρόμο, σε συζητάνε. Δηλαδή θέλω να πω ότι θέλει να έχεις λίγο γερές βάσεις και να μην καβαλήσεις το καλάμι που λένε.

Δεν θα έλεγα ότι είχα στιγμές έπαρσης. Ήταν πολύ λίγες και τις αναγνώρισα πολύ σύντομα». 

Συνεχίζοντας, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως: «Διαχειρίζομαι όλο και καλύτερα τα σκοτάδια μου. Κάνω και ψυχοθεραπεία, και αυτό σίγουρα βοηθάει στο να αντιμετωπίζεις οτιδήποτε γενικώς σου συμβαίνει, με καλύτερο τρόπο». 

«Η εμφάνιση με έχει δυσκολέψει και σε κάποια πράγματα»

Σε άλλο σημείο, ο Ορέστης Τζιόβας είπε: «Η εμφάνιση είναι ένα εισιτήριο σε αυτή την κοινωνία, έτσι φαίνεται. Δεν θα έλεγα ότι έχει μόνο θετικά, καθώς μπορεί να νιώθεις φθόνο από άλλους, να σε κατηγοριοποιούν ως ότι είσαι απλά ωραίος και μάλλον δεν έχεις και κάτι άλλο, αφού έχεις αυτό το όπλο».

«Πολύ συχνά άνθρωποι το χρησιμοποιούν, είτε γυναίκες, είτε άνδρες, και ζουν μόνο από αυτό. Οπότε, ναι, θα πω ότι με έχει ευνοήσει πολύ, με έχει δυσκολέψει και σε κάποια πράγματα. Η εξωτερική εμφάνιση και ανοίγει πόρτες, αλλά και σε κατατάσσει κάπου.

Περισσότερο στις γυναίκες γίνεται αυτό. Όταν μία γυναίκα είναι εμφανίσιμη, το πρώτο πράγμα που θα πει ο άλλος συνήθως είναι ότι τα έχει καταφέρει με αυτό», κατέληξε ο καλλιτέχνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK