Ώρες αγωνίας για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν – Στο νοσοκομείο ο Τράβις Μπάρκερ

Ο Τράβις Μπάρκερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Τρίτη το απόγευμα με τη σύζυγό του Κόρτνεϊ Καρντάσιαν στο πλευρό του.

Ο 46χρονος ντράμερ των Blink-182, φωτογραφήθηκε ξαπλωμένος σε φορείο έξω από το Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ενώ η σταρ των “Kardashians” ακολουθούσε με τα πόδια.

Ο μουσικός εθεάθη να βγαίνει σε φορείο από το ασθενοφόρο ενώ κρατούσε το δεξί του χέρι ψηλά με τα χαρακτηριστικά τατουάζ. Η Καρντάσιαν από την πλευρά της φαινόταν μόνο από την πλάτη. Ήταν με ένα ολόμαυρο σύνολο και είχε την κουκούλα της πάνω από το κεφάλι της.

Η ομάδα ασφαλείας της σταρ των οικογενειακών ριάλιτι ακολούθησε το ασθενοφόρο με ένα μαύρο Range Rover, μέχρι το νοσοκομείο. Και τα δύο οχήματα εισήλθαν από λάθος είσοδο και ανακατευθύνθηκαν από το προσωπικό του νοσοκομείου σε διαφορετική είσοδο.

Λίγα λεπτά αφότου η είδηση ​​έγινε πρωτοσέλιδο, η 16χρονη κόρη του Μπάρκερ, Αλαμπάμα, δημοσίευσε στο Instagram Story της, «Στείλτε τις προσευχές σας».

Οι νεόνυμφοι έφτασαν για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο και το Ιατρικό Κέντρο του Γουέστ Χιλς την Τρίτη το πρωί για κάποιου είδους πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Μπάρκερ, σύμφωνα με το TMZ, που ήταν το πρώτο που δημοσίευσε την είδηση.

Το πρακτορείο ανέφερε ότι το ιατρικό προσωπικό στο West Hills έκρινε ότι ο μουσικός χρειαζόταν πρόσθετη φροντίδα, έτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Cedars-Sinai.

Στις 10:45 π.μ. τοπική ώρα – φαινομενικά εν μέσω της ιατρικής του έκτακτης ανάγκης – ο ροκάς έγραψε στο Twitter, «Θεέ μου σώσε με». Αν και αυτό είναι το όνομα του τραγουδιού του με τον Machine Gun Kelly, η χρονική συγκυρία ήταν περίεργη.

Οι πρώτες εβδομάδες μετά τον εντυπωσιακό γάμο στην Ιταλία ήταν δύσκολες για το ζευγάρι, καθώς η Καρντάσιαν μόλις πρόσφατα ανέρρωσε πλήρως από τη δεύτερη… “θητεία” της με τον COVID-19.

Μόλις πριν από ένα μήνα, οι δυο τους είπαν «I do» στην τρίτη και πιο πολυτελή γαμήλια τελετή στο Πορτοφίνο της Ιταλίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ