Ο Stereo Mike επιστρέφει με ένα βίντεοκλίπ που θα συζητηθεί…Το βίντεοκλιπ για το τραγούδι “Όπου με πάει η μουσική” γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στο Λονδίνο!
Οι σκηνοθέτες Μάνος Κουντούρης και Κωνσταντίνος Σιδηράς ταξίδεψαν μέχρι την βρετανική πρωτεύουσα, που είναι και η έδρα του Stereo Mike.
H ομάδα επισκέφθηκε όλα τα αγαπημένα στέκια του τραγουδιστή κι έκαναν γυρίσματα.Στο τέλος, υπάρχει και μια μεγάλη έκπληξη: ο Stereo Mike για τις ανάγκες του βίντεοκλιπ, έκανε γυρίσματα και μέσα στο αυτοκίνητο του Snoop Dogg!
Tα γυρίσματα κράτησαν δύο εβδομάδες, ενώ όλη η ομάδα τα έβαλε με το χιόνι, τη βρόχη και τον ήλιο.Το βίντεοκλιπ θα είναι έτοιμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.Πήγαν…όπου τους πήγε η μουσική!
Όπου τους πάει η μουσική…
Μόλις τέλειωσαν τα γυρίσματα το νέου βιντεοκλίπ του Stereo Mike στο Λονδίνο! Μέχρι και το αυτοκίνητο του Snoop Dogg χρησιμοποίησαν... ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Lifestyle
Google
Προσθέστε το enikos.gr στην Google
Google
Προσθέστε το enikos.gr στην Google
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ