Οικογενειακό δράμα για τους Μπέκαμ – ΦΩΤΟ

Νέο δράμα προστίθεται στην οικογένεια των Μπέκαμ με αφορμή την απόφαση του Ντέιβιντ και της Βικτόρια να βαφτίσουν τα δύο μικρότερα παιδιά τους, την 8χρονη Χάρπερ και τον 14χρονο Κρουζ.

Οι πληροφορίες θέλουν τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας να είναι στα μαχαίρια με τον πεθερό της, τον 71χρονο Τεντ Μπέκαμ.

Το ζευγάρι φέρεται να ξόδεψε μια περιουσία για το λαμπερό γεγονός. Νονές της Χάρπερ φέρεται να είναι η Εύα Λονγκόρια που έφθασε στο Λονδίνο την Παρασκευή, και η αδερφή της Βικτόρια Λουίζ, ενώ νονός του Κρουζ ο διάσημος σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι.

Ο Έλτον Τζον είναι νονός στους δύο μεγαλύτερους γιους Μπρούκλιν και Ρομέο. Στην τελετή καλεσμένοι θα είναι μεταξύ άλλων φυσικά ο σερ Έλτον Τζον με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φούρνις, η Λιβ Τάιλερ, και πολλοί άλλοι διάσημοι αλλά και εκατοντάδες άλλοι φίλοι της οικογένειας.

Ακριβώς εκεί ξεκινά η κόντρα της Βικτόρια με τον πεθερό της, καθώς η σχεδιάστρια και πρώην Spice Girl “έκοψε” από τη λίστα καλεσμένων την κόρη της νέας συντρόφου του Τεντ Μπέκαμ.

Φέρεται ο πεθερός να θύμωσε γιατί η νύφη του δεν έδειξε τη θέληση να “στριμώξει” στους εκατοντάδες καλεσμένους άλλον έναν.

Ο Τεντ προσεκλήθη στο γεγονός με την 60χρονο εκατομμυριούχο και δικηγόρο Χίλαρι Μέρεντιθ αλλά η 27χρονη κόρη της αγνοήθηκε. Πηγή είπε στη Sun ότι η Σάρλοτ ήθελε να πάνε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια, όμως η δυσπιστία της Βικτόρια για τους ξένους την οδήγησε στο να “κόψει” την 27χρονη.

Όπως πρόσθεσε η πηγή “η Σάρλοτ θεωρεί ότι είναι οικογένεια και θα έπρεπε να προσκληθούν ως μονάδα. Ο Τεντ πήγε στον Ντέιβιντ και τον ρώτησε αν θα μπορούσαν να την πάρουν μαζί τους. Εκείνος είπε ότι θα μιλήσει στη Βικτόρια αλλά μετά του απάντησε ότι λυπάται αλλά δεν χωράει άλλος”.

Ο Τεν ήταν παντρεμένος με τη μητέρα του Ντέιβιντ, Σάντρα, για 33 χρόνια, από την άνοιξη του 1969 και απέκτησαν τρία παιδιά. Χώρισαν το 2002. Ο ίδιος είχε πει ότι το μόνο κοινό που είχαν ήταν το ποδόσφαιρο και έτσι απομακρύνθηκαν και χώρισαν, κάτι που επηρέασε τα παιδιά τους. Ο Τεντ γνωρίστηκε με τη Χίλαρι τον Απρίλιο.

Πηγή: The Sun, Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ