Οι τάσεις ομορφιάς για το 2013

Οι τάσεις ομορφιάς για το 2013

Μακιγιάζ

Ένα έντονο χρώμα στα χείλη μπορεί να κάνει τη διαφορά, ειδικά το πρωί, σε ένα καθαρό πρόσωπο χωρίς υπερβολικό μακιγιάζ. Μία ενυδατική με χρώμα ή μια κρέμα BB είναι η ιδανική λύση για να χαρίσεις φρεσκάδα στην επιδερμίδα, ενώ στα μάτια λίγη μάσκαρα αρκεί. Όσον αφορά στο κραγιόν, προτίμησε μία ματ πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση που ταιριάζει με όλους τους τύπους δέρματος. Αν σε τρομάζει τόση ένταση, καλύτερα μετά την εφαρμογή να ταμπονάρεις λίγο τα χείλη για να φύγει το πολύ χρώμα.

 

Χτένισμα

Το καλύτερο χτένισμα για τις πρωινές ώρες είναι η αλογοουρά –αφήστε που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Το 2013 τάση είναι κυρίως οι χαμηλές αλογοουρές που πιάνουν στη βάση του κεφαλιού. Δώσε όγκο και σταθεροποίησε τα μαλλιά σου με ένα προϊόν styling. Κατόπιν, φέρε όλα τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά σου και πιάστα με ένα ειδικό λαστιχάκι (για να μην σπάσουν) χαμηλά στο λαιμό.

 

 

Μανικιούρ

Η επόμενη χρονιά θέλει απαραιτήτως nude νύχια. Ξεκίνησε με δύο στρώσεις από μια μπεζ απόχρωση, και –αν πιστεύεις ότι είναι πολύ ανοιχτόχρωμη για την επιδερμίδα σου– πρόσθεσε από πάνω μία λεπτή στρώση διάφανου ροζ, που θα γλυκάνει το μπεζ.

 

 

 

Πηγή: metrogreece.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ