Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

 

Ένας Ινδιάνος που διηγείται μια αληθινή ιστορία δικαιοσύνης και ένα θρίλερ που εκτυλίσσεται σε μια σκανδιναβική χώρα, θα ταξιδέψουν από σήμερα το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες…

 

 

Ο μοναχικός καβαλάρης

 

Ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία “Ο μοναχικός Καβαλάρης”. Ο Johnny Depp είναι ο εκκεντρικός Ινδιάνος, πνευματικός αρχηγός και πολεμιστής Tonto. Ο ήρωας, που ενσαρκώνει, διηγείται την αληθινή ιστορία που μεταμόρφωσε τον John Reid, έναν άντρα του νόμου και της τάξης σε θρύλο της δικαιοσύνης.

Ο Ινδιάνος θα συναντήσει τον Reid και θα προσπαθήσουν μέσα από διασκεδαστικές διενέξεις να συνεργαστούν για το καλό.

(Πρωταγωνιστούν: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Tom Wilkinson)

 

O υπνωτιστής

Η ταινία είναι σκανδιναβικής παραγωγής και βασίζεται στο παγκόσμιο best seller του Λαρς Κέπλερ. Ο σκηνοθέτης Λάσε Χάλστρομ επιστρέφει στη γενέτειρά του και σκηνοθετεί ένα θρίλερ, που κόβει την ανάσα.

Ένα κρύο βράδυ του Δεκεμβρίου, ο Έρικ Μπάρκ, διάσημος ψυχίατρος θα ξυπνήσει από ένα τηλεφώνημα. Στην άλλη άκρη της γραμμής είναι η ντεντέκτιβ Τζόνα Λίνα. Η αστυνομικός θα του ζητήσει βοήθεια, προκειμένου να ανακαλύψει τι έχει συμβεί σε ένα αγόρι που φέρει ένα ασυνήθιστο τραύμα.

Ο ψυχίατρος, θα προσπαθήσει μέσω υπνωτισμού να επικοινωνήσει με το παιδί για να μάθει πώς δολοφονήθηκαν οι γονείς του και η μικρή του αδερφή. Το ερώτημα είναι που βρίσκεται η μεγαλύτερη αδερφή του.

( Πρωταγωνιστούν: Λένα Όλιν, Μίκαλε Περσμπραντ)

 

Πηγή βίντεο youtube: χρήστες movieclipsTRAILERS, movietrailers.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ