Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

 

Τα παιδικά χρόνια του Superman, ένας γάμος γεμάτος απρόοπτα και ένα πανεπιστήμιο γεμάτο μπαμπούλες έρχονται από σήμερα στη μεγάλη οθόνη.

 

 

‘Ανθρωπος από ατσάλι

 

Η πολυαναμενόμενη ταινία  “Άνθρωπος από ατσάλι” κάνει πρεμιέρα και ταξιδεύει το κοινό στα παιδικά χρόνια του αγαπημένου ήρωα, του Superman.

Είναι ακόμα παιδί, όταν θα αντιληφθεί ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και ότι προέρχεται από έναν άλλο πλανήτη. Κάπως έτσι θα αρχίσει το ταξίδι για να αναζητήσει τις ρίζες του. Πρέπει, όμως, να αφήσει ελεύθερο τον ήρωα που κρύβει μέσα του για να σώσει τον κόσμο από τον αφανισμό.

Πρωταγωνιστούν: Henry Cavill, kevin Costner, Russell Crowe, Amy Adams, Diane Lane

 

 

 

Μπαμπούλες πανεπιστημίου

 

Ο Mike Wazovski και ο James Sullivan ήταν αγαπημένοι και αχώριστοι φίλοι την τελευταία φορά που έκαναν την εμφάνισή τους. Στην αρχή, όμως, ήταν δύο τέρατα, που το ένα δεν ανεχόταν το άλλο. Σε αυτή την ταινία κινουμένων σχεδίων αποκαλύπτουν με ποιο τρόπο έλυσαν τις διαφορές τους και έγιναν κολλητοί.

 

Ο γάμος της χρονιάς

 

Η Εl, μετά από δέκα χρόνια επιστρέφει στο πατρικό της και είναι η πρώτη φορά που το κάνει από τη στιγμή που ο σύζυγός της την απάτησε. Επιστρέφει για το γάμο του υιοθετημένου της γιου Alejandro. O γιος της αποκαλύπτει ότι το “παρών” θα δώσει και η βιολογική του μητέρα, η οποία, όμως, δεν γνωρίζει ότι οι θετοί γονείς του γιου της είναι χωρισμένοι. Τα μέλη της οικογένειας θα δώσουν μεγάλο αγώνα για να κρατήσουν τα προσχήματα. 

Πρωταγωνιστούν: Robert Deniro, Robin Williams, Susan Sarandon, Diane Keaton, Amanda Seyfried, Katherin Heigh

 

 

 

 

Πηγή βίντεο youtube: χρήστες movievlipsTrailers, joblomovienetwork, A2ZTrailers

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ