Οι συμβουλές της Ελ Μακ Φέρσον για καλοκαιρινή σιλουέτα

Οι συμβουλές της Ελ Μακ Φέρσον για καλοκαιρινή σιλουέτα

Το διάσημο μοντέλο Ελ Μακ Φέρσον έχει δηλώσει ότι δεν της αρέσει να βαριέται όταν γυμνάζεται. Αγαπάει την φύση, γι αυτό επιλέγει να γυμνάζεται εκτός σπιτιού. Surfing, ski, κολύμπι, ορειβασία είναι κάποια από τα extreme sports που επιλέγει και που γυμνάζουν το σώμα της.

Επιπλέον είναι μία γυναίκα που αγαπάει τα ταξίδια και που έχει τη δυνατότητα να φεύγει συχνά. Δεν τρώει ποτέ το φαγητό που της προσφέρεται στο αεροπλάνο, έχει μαζί της μερικά αμύγδαλα και πίνει αρκετά λίτρα νερού. Για να αποφύγει το jet lag, πίνει δύο κουταλιές από ένα super ελιξίριο, το οποίο την βοηθάει και φροντίζει να κοιμάται.

Δεν της αρέσει να παίρνει συμπληρώματα και βιταμίνες. Επίσης δεν έχει τεράστια ντουλάπα, ούτε φοράει πολλά αξεσουάρ της αρέσει να κάνει focus στην απλότητα. Όπως λέει χαρακτηριστικά η ποιότητα υπερτερεί από την ποσότητα.

Η Ελ Μακ Φέρσον φροντίζει να κρατάει το pH του σώματός της σταθερό. Είναι ένας τρόπος να διατηρείται τη νεότητα του δέρματός σας. Γυμνάζεται συχνά, αποφεύγει την ζάχαρη και φροντίζει να μην έχει αυξομειώσεις στο βάρος της. Τέλος μοιράστηκε με το κοινό, το μεγαλύτερο μυστικό της που είναι τα τρία λίτρα νερού που πίνει καθημερινά. Είναι ο καλύτερος τρόπος αποτοξίνωσης, σε συνδυασμό πάντα με τον καλό ύπνο, λέει το διάσημο μοντέλο γνωστή και ως “The Body”.

 

Πηγή: jenny.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ