Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Μουρούτσου μετά την αποχώρησή του από το Survivor – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του παιχνιδιού.

Όπως είπε, ένιωσε χαρούμενος και υπερήφανος, που άντεξε 20 ολόκληρες εβδομάδες ζώντας κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες, ενώ χαρακτήρισε το ριάλιτι επιβίωσης «πανεπιστήμιο», καθώς του έδωσε κάποια εφόδια για το μέλλον.

«Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο από το νησί είναι τα πάντα. Ό,τι έχω ζήσει αυτό το νησί από την ώρα που μπήκα, μέχρι και την τελευταία στιγμή, θα είναι κάτι που θα με συνοδεύει σε όλη μου τη ζωή. Η εναρμόνιση μου με τη φύση, τα συναισθήματα που έχω νιώσει και τα καλά και τα κακά, τα έπαθλα, οι πάρα πολλοί αγώνες και όλα αυτά τα συναισθήματα από τον πρωταθλητισμό που ξύπνησαν στον στίβο μάχης μετά από τόσα χρόνια, οι συγκινήσεις που νιώσαμε όταν αποχωρούσαν διάφοροι συμπαίκτες μας. Οπότε νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποια στιγμή. όλες οι στιγμές ήταν μοναδικές και ξεχωριστές. Το γεγονός ότι σήμερα αποχωρώ με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα. Γιατί παρόλο που φεύγω από το παιχνίδι, όταν βλέπεις ότι ο τερματισμός είναι τόσο κοντά… Από την άλλη σκέφτομαι το πόσο πολύ άντεξα μέσα στο Survivor, 20 ολόκληρες εβδομάδες, που αυτό από μόνο του με κάνει να νιώθω υπερήφανος, το ότι άντεξα όλες αυτές τις κακουχίες, τις αντιξοότητες και από την άλλη δεν αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας μου. Παρέμεινα ο ίδιος, με τις ίδιες αξίες, τις ίδιες σκέψεις που είχα πάντα σαν άνθρωπος, κατάφερα να εναρμονιστώ με τη φύση, να νιώσω τεράστια ισορροπία και αρμονία μέσα μου και να ζήσω όλα αυτά που έζησα. Οπότε μόνο χαρά θα μπορούσα να νιώσω.

Θα κρατήσω πάρα πολλά πράγματα. Το Survivor ήταν για εμένα ένα πανεπιστήμιο και νιώθω ότι φεύγω με ένα πτυχίο, το οποίο θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Νιώθω ότι από τη μία τσέπη κουβαλάω πάρα πολλά όπλα και εφόδια από τον πρωταθλητισμό και στην άλλη τσέπη θα βάλω κάποια εφόδια τα οποία κέρδισα μέσα από εδώ. Ο συνδυασμός αυτών ων δύο πραγμάτων θα με κάνει στα 38 μου χρόνια να νιώθω ακόμα πιο δυνατός μέσα μου, να νιώθω ότι την οποιαδήποτε δυσκολία μπορώ να καταφέρω να την προσπεράσω. Μου θύμισε ότι βασικά με λίγα πράγματα στη ζωή μπορείς να είσαι ευτυχισμένος. Αυτό ήταν κάτι το οποίο το είχα καταλάβει πολλά χρόνια τώρα. Αλλά το Survivor μου το θύμισε πολύ έντονα αυτό», ανέφερε ο Μιχάλης Μουρούτσος. Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ