Οι μεγάλοι έρωτες του Φρανκ Σινάτρα

Άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή και τις κατακτήσεις του διάσημου τραγουδιστή και ηθοποιού Φρανκ Σινάτρα με τη Λάνα Τέρνερ, την Άβα Γκάρντνερ και τη Μία Φάροου δίνει η νέα του βιογραφία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου, 18 χρόνια μετά την πρώτη βιογραφία για τον Σινάτρα.

Συγγραφέας είναι και πάλι ο Αμερικανός δημοσιογράφος Ράντι Ταραμπορέλι, ο οποίος, όπως ανέφερε στην «Daily Mail» (όπου δημοσιεύονται αποσπάσματα του βιβλίου σε προδημοσίευση), προχώρησε σε αυτήν την «επικαιροποίηση» της βιογραφίας του θρύλου της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος στα μέσα του περασμένου αιώνα, αφότου αρκετοί κοντινοί άνθρωποι είτε του ίδιου του Φρανκ είτε των συζύγων και των ερωμένων του τον πλησίασαν για νέες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτές, ο Φρανκ Σινάτρα από κυνηγός έγινε θήραμα όταν άρχισε να διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με τη σταρ του κινηματογράφου Λάνα Τέρνερ. Όπως, λοιπόν, αναφέρει ο Ταραμπορέλι, η Λάνα Τέρνερ έκανε πολλές φορές τον Σινάτρα να τα χάσει, καθώς πολλές φορές αγνόησε τις προσπάθειές του για συζήτηση και πέρασε κατευθείαν στο… σεξ.

Μάλιστα η συμπεριφορά της αυτή έκανε τον Σινάτρα να ετοιμάσει χαρτιά διαζυγίου από την πρώτη του σύζυγο Νάνσι, δύο εβδομάδες αφότου γνωρίστηκε με την Λάνα Τέρνερ το 1947, κάτι όμως που δεν υπέγραψε τότε η σύζυγός του.

Ο Φρ. Σινάτρα πάνω με την Αβα Γκάρντνερ και κάτω με τη Μία Φάροου. Το νέο βιβλίο του Ράντι Ταραμπορέλι αποκαλύπτει πικάντικες λεπτομέρειες από τη ζωή του διάσημου καλλιτέχνη.

Μία άλλη πικάντικη λεπτομέρεια προέρχεται από την περίοδο που ήταν παντρεμένος με τη σταρ του Χόλιγουντ Άβα Γκάρντνερ. Σύμφωνα με τον Ταραμπορέλι, η καριέρα του Σινάτρα τότε περνούσε κρίση και η Γκάρντνερ είχε τα ηνία στη σχέση.

 

Έκανε ότι αυτοκτονεί

Ο Σινάτρα, μην μπορώντας να επιβληθεί με κάποιο άλλον τρόπο, σε δύο περιπτώσεις έκανε ότι αυτοκτονεί για να ξανακερδίσει την εύνοια της Άβα.

Τη μία και καλά αυτοπυροβολήθηκε και την άλλη υποτίθεται ότι πήρε υπνωτικά.

Όσον αφορά τη θυελλώδη σχέση του με την κατά 29 χρόνια νεότερή του Μία Φάροου, ο διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός είχε δεχτεί επανειλημμένως πειράγματα και κριτικές για την επιλογή του.

Πιο συγκεκριμένα σε συζήτηση που είχε με τον Ντιν Μάρτιν, ο τελευταίος προσπάθησε να τον αποτρέψει από το να την παντρευτεί λέγοντας σε έξαλλη κατάσταση: «Θεέ μου, Φρανκ, έχω στην κάβα μου ουίσκι περισσότερων ετών από το παιδί αυτό».

Τότε η Φάροου ήταν 19 ετών και ο Φρανκ Σινάτρα κοντά στα 50.

Πηγή: Έθνος

 

Δείτε επίσης:

Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ